Nakon toliko godina: Ante Čačić ponovno na klupi Slaven Belupa

Trenutačno posljednji klub Prve HNL Slaven Belupo objavio je u utorak kako je za novoga trenera prve momčadi angažirao Antu Čačića (61).

4.11.2014.
17:06
VOYO logo

"Riječ je o iskusnom i provjerenom stručnjaku koji je vodio niz klubova, s Dinamom bio u Ligi prvaka, dok je s Mariborom izborio Europsku ligu", objavio je Slaven Belupo.

Inače, Čačiću je ovo drugi dolazak na klupu koprivničkog kluba kojega je vodio i 1998. godine, a momčad će po prvi put voditi u petak u susretu sa Splitom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveći uspjeh u dosadašnjoj trenerskoj karijeri Čačić je ostvario u sezoni 2011/12. kada je s Dinamom izborio ulazak u Ligu prvaka, dok je Maribor vodio prošle sezone.

Čačić je na mjestu trenera Slavena zamijenio Elvisa Scoriju koji je dobio otkaz nakon 0-3 poraza od četvrtoligaša Vinogradara u osmini finala Kupa prošloga tjedna. U međuvremenu je momčad u prvenstvenom ogledu protiv Rijeke vodio sportski direktor Josip Omrčen-Čeko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon 14 odigranih kola Slaven Belupo je osvojio samo 10 bodova, jedan manje od pretposljendjeg Zadra.

Slaven Belupo je drugi klub koji je zamijenio trenera ove sezone, nakon Zadra u kojem je Ferdu Milina zamijenio Miroslav Blažević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo