ANTE ČAČIĆ PRED NOVINARE U NAJJAČEM SASTAVU: /

Kapetan Darijo Srna poslao poruku čitavoj Hrvatskoj

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Hrvatski izbornik Ante Čačić izašao je u petak pred novinare kako bi najavio subotnji pripremni sraz, zadnji uoči početka Eura, protiv San Marina.

3.6.2016.
19:48
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Po prvi puta, od 20. svibnja kad su se i okupili u Zagrebu, izbornik Hrvatske Ante Čačić pred novinare je izašao u svom najjačem sastavu. Uz kapetana Darija Srnu, tu su još bili Luka Modrić, Mario Mandžukić, Vedran Ćorluka, Ivan Rakitić. Razlog tom velikom hrvatskom nogometnom društvu je nova kazna HNS-u. Kapetan je pred medije u društvo najvećih zvijezda reprezentacije apelirao na navijače da se ponašaju navijački i da podrže nogomet.

Image
UVIJEK VJERNI POSLALI DRAMATIČNU PORUKU: /

'Hrvatska može zbog nekoliko huligana biti izbačena s Eura, Za dom spremni ne viču navijači'

Image
UVIJEK VJERNI POSLALI DRAMATIČNU PORUKU: /

'Hrvatska može zbog nekoliko huligana biti izbačena s Eura, Za dom spremni ne viču navijači'

'Tužni smo zbog kazne'

"Ovdje sam u ime hrvatske reprezentacije i kao hrvatski kapetan. Zajedno sa svojim suigračima i stručnim stožerom moram naglasiti kako smo jako tužni i razočarani zbog nove kazne Hrvatskom nogometnom savezu, a kojom je kažnjena hrvatska reprezentacija. Samo mi uistinu znamo koliko je tužno i ružno igrati pred praznim tribinama, kada nemamo podršku navijača, a cilj nam je otići na veliko natjecanje", počeo je svoje obraćanje naciji Darijo Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na tribinama stvarno nema mjesta neprimjerenom ponašanju i upućujem apel navijačima da se na tribinama i utakmicama ponašaju u skladu sa zakonom, da podržavaju nogomet i hrvatsku reprezentaciju koja je osigurala nastup na 9 od 11 velikih natjecanja. Upravo stoga zaslužujemo igrati pred punim tribinama te da se prema nama svi odnose pozitivno. Pozivam sve ljude, navijače i državu da stanu na kraj rasizmu, uzvicima i neprimjerenom ponašanju kako bi mogli igrati pred punim tribinama bez ružnih dovikivanja i vrijeđanja", poručio je jasno kapetan Srna kojeg su podržali svi Vatreni, stoji na službenim stranicama HNS-a. Iza njega u trenucima svog apela bili su njegovi suigrači, kao simbol, odnosno, poruka da svi stoje iza njega, njegove riječi i same poruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu odluka o Modriću

Onda je riječ dobio izbornik. Čačić je rekao kako još ne zna prvih 11 za sutrašnju utakmicu, no otkrio je kako će iskoristiti sve izmjene, odnosno dozvoljenih šest. Ono što najviše zanima ljubitelje Vatrenih je hoće li na Rujevicu istrčati europski prvak Luka Modrić.

"To ćemo znati nakon treninga, moramo vidjeti kako će reagirati i kakva će biti njegova reakcija. Ostali igrači su zdravi, situacija je vrlo dobra. Srećom, ni Ćorlukina ozljeda nije opasna", objašnjava Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo