ZAKUHAVA SE HNL / Trener Dinama pred gradski derbi: 'Hajduk radi sve da nam kompromitira prvenstvo, ostali smo bez još jednog igrača'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Na konferenciji za medije, utakmicu je najavio strateg Plavih Ante Čačić

17.9.2022.
17:12
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski prvak Dinamo će sutra od 17.15 u "ulici pjesnika" biti gost osmoplasiranoj Lokomotivi.

Image
VELIKA DILEMA /

Čačić odgovorio na pitanje tko je bolji - Oršić ili Livaja. Moglo bi vas iznenaditi što je rekao

Image
VELIKA DILEMA /

Čačić odgovorio na pitanje tko je bolji - Oršić ili Livaja. Moglo bi vas iznenaditi što je rekao

Na konferenciji za medije, utakmicu je najavio strateg Plavih Ante Čačić:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lokomotiva nam dolazi nakon 18 utakmica u nizu u ritmu dvije utakmice tjedno. Drugi kvartal prvenstva otvaramo s Lokomotivom, kao i početak sezone. Sjećamo se da smo tada u zadnjoj minuti zabili za pobjedu 3:2 nakon što smo gubili 2:0, a da smo pred kraj prošle sezone u borbi za naslov s njima igrali samo 1:1", kaže popularni "Brko" i nastavlja:

'Hajduk će napraviti sve da nas kompromitira'

"Ne zaboravimo da je Lokomotiva prošle sezone uzela sedam bodova protiv Dinama i napravila prvenstvo neizvjesnim i zato protiv njih moramo biti do kraja mobilni i učiniti sve da iz te utakmice izađemo čitavi. To neće biti lako zato što su Lokomotivi potrebni bodovi jer su u teškoj situaciji, koja nije srazmjerna njihovoj kvaliteti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znamo da će naš prvi pratitelj Hajduk napraviti sve da nam kompromitira prvenstvo. Oduševljen sam. Uzeli smo 25 od mogućih 27 bodova, pobijedili u svim derbijima. Nakon priprema sam rekao kako očekujem da momčad bude najbolja kada je najpotrebnije, a to se i dogodilo", kaže Čačić i nastavlja:

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Teško bi bilo i ponoviti sve ono što smo ostvarili u prva dva mjeseca ove sezone, posebno kad svemu navedenom dodamo i plasman te sjajan ulazak u skupinu Lige prvaka, koju smo otvorili pobjedom nad Chelseajem. I sve to usprkos tome što smo imali velikih problema s ozljedama, posebno u obrani. Kad smo kod ozljeđenih, Lokomotivu propušta Ristovski, koji ima neugodnu ozljedu, a od prije su odsutni Menalo i Boško Šutalo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo