Čačić ponudio objašnjenje: 'To nije toliko bitno'

23.7.2012.
11:22
VOYO logo

Trener Dinama Ante Čačić je nakon remija (1:1) s Interom za internetsku stranicu hrvatskog prvaka prokomentirao 'bolnicu' u svlačionici.

"Alispahić ima razbijene jagodice ispod oka i nekoliko šavova, Tonel ima šavove na bradi, Badelj je dobio neugodan udarac u kvadriceps, a Sammira muči atletsko stopalo i on je obje utakmice u proteklih par dana odigrao pod blokadom. Što se tiče Kovačića, kažu mi da on ima problema s rastom pa osjeća bol u stopalu pa je bio plan odmoriti ga, no nakon ozljeda gotovo cijelog veznog reda - morao je igrati. Pivarić je počeo trenirati i još uvijek nismo sigurni radi li se o rupturi ili jačem istegnuću; to će pokazati ultrazvuk na koji ide u ponedjeljak ujutro. Šimunić u ponedjeljak počinje trenirati, no obzirom na stanku on vjerojatno neće igrati. Leko, pak, sigurno neće igrati zbog suspenzije", objasnio je Čačić pa ponudio objašnjenje za (ne)snimanje Ludogoreca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaista to uopće nije toliko bitno i ne znam zašto se tome daje toliko na važnosti. Kruno Jurčić prošle godine nije 'snimao' Neftchi pa se prošlo, a Velimir Zajec je išao gledati Šerif pa se ispalo. Gledali smo ih na pripremama i nisu napravili ništa što nas je iznenadilo, a to što se mi u nekim segmentima nismo dobro postavili - to nema veze s time", kazao je Čačić i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo odličan rezultat iz prve utakmice gdje smo postigli gol u gostima i izbjegli poraz. Treba nam mirnoća, razboritost, odlučnost i ne sumnjam da će Dinamo ići u 3. pretkolo. Prva utakmica je rezultatski odlično završila, ostvarili smo stvarno dobar rezultat za proći dalje, a što se tiče dojma nisam toliko zadovoljan, no tko danas priča o tome kako je Chelsea došao do naslova prvaka Europe? Bitno je da su oni aktualni prvaci, zar ne?", zaključuje Čačić.

Čelništvo Dinama nije zadovoljno izvedbom momčadi u prve dvije utakmice sezone i čini se da je uzvrat s Ludogorecom Čačićeva posljednja šansa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Ulaznice za uzvratnu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka Dinamo - Ludogorec mogu se kupiti na blagajnama kod južne tribine (okretište Borongaj) svaki dan između 10 i 19 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijene ulaznica:

tribina sjever 1 kuna tribina istok 1 kuna tribina zapad 10 kuna

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo