GODIŠNJI ODMOR U NAJAVI / Ante Čačić nakon pobjede: 'Plan mi je ne vidjeti igrače tri tjedna, mislim da se vesele...'

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Nakon utakmice sa Šibenikom, trener Dinama je pričao o budućnosti

6.11.2022.
19:55
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

U posljednjem susretu 16. kola SuperSport HNL-a Dinamo je na stadionu Maksimir pred 4.500 gledatelja pobijedio Šibenik sa 3-0 ostvarivši 12. pobjedu ove sezone.

Image
SVIĐA LI VAM SE? /

Dinamo predstavio novi dres, iste je boje kao onaj koji nose hajdukovci. 'Modri' će sada biti zlatni

Image
SVIĐA LI VAM SE? /

Dinamo predstavio novi dres, iste je boje kao onaj koji nose hajdukovci. 'Modri' će sada biti zlatni

Hrvatski prvak je rutinski stigao do pobjede, a golove su zabili David Mina (11-ag), Josip Drmić (35) i Bruno Petković (70).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Dinama Ante Čačić podijelio je svoje viđenje utakmice: "Jako sam zadovoljan načinom na koji smo ušli u utakmicu. Ozbiljno, mobilno, motivirano i angažirano. Napravili smo dosta dobrih stvari, a posebno to naglašavam jer nije lako igrati protiv protivnika za kojeg smo znali da su dosta desetkovani, a mi smo izašli iz Europe", priča Čačić i nastavlja:

'Želio bih da svi idu na SP'

"Riješili smo sve u prvom poluvremenu, a nakon trećega gola smo malo popustili. Imali smo kontrolu utakmice iako je Šibenik imao par situacija dobrih iz kojih je mogao ublažiti zasluženi poraz", rekao je Dinamov trener Ante Čačić nakon utakmice i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

"Ivanušec je odigrao jednu od boljih utakmica ove jeseni. Bio je vrlo angažiran bez lopte, u posjedu je imao brza rješenja i dolazio je u završnicu te dosta toga iskreirao. Petković dobar, rastrčan, bilo ga je u šesnaestercu, a posljedica toga bili su i prvi i treći gol. Bilo je jako dobrih i kvalitetnih izdanja naših igrača".

Za kraj je komentirao i dužu pauzu koja čeka Modre: "Na širem popisu Hrvatske ih je šest, a tu je i Moharrami. Želio bih da idu svi na prvenstvo. Igrači sad imaju dva dana slobodno pa se vidimo tek u srijedu, a nakon toga je plan da ih ne vidim, a ni oni mene barem tri tjedna. Mislim da će se veseliti tome. Ovo nam je bila 29. utakmica ove sezone i za svaku pohvalu je način na koji su danas reagirali".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo