Napadač Vatrenih / Ante Budimir za RTL o maestralnom kapetanu Luki Modriću i SP-u u Katru: 'Obućeš dres i osjetiš to nešto'

Image
Foto: profimedia.hr

Ante Budimir gostovao je na RTL Sportu i komentirao neka od važnih pitanja vezana uz nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Katru.

13.4.2022.
20:15
profimedia.hr
VOYO logo

Ante Budimir jedan je od najboljih napadača Hrvatske, a to potvrđuje i njegov status kao reprezentativac Hrvatske. Upravo je Budimir jedan od opcija koje izbornik Zlatko Dalić razmatra na vrhu napada Vatrenih.

Ova je 'devetka' za RTL Sport komentirala neke od važnih pitanja vezana uz nadolezeći Mundijal u Katru, kao i maestralnog Luku Modrića protiv koga će igrati u španjolskom prvenstvu za dva kola. Budimir je u posljednja tri kola dao tri gola i dodao asistenciju, a kaže da isti učinak želi i u hrvatskom dresu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja od sebe isto želim u reprezentaciji, da budem što opasniji za protivnički gol. To su neke stvari koje napadaču okrunjuju njegovu igru. Biti dio reprezentacije i imati neki cilj s reprezentacijom je nešto što je jedan poseban motiv," otkriva Budimir.

"Mandžo je dobro rekao na okupljanju u jednom razgovoru. Ono najbitnije je dati svoj maksimum i nakon svega, kad dođeš u svoju sobu da si dao svoj maksimum i da si s tim zadovoljan i da si napravio sve da ekipa pobjedi. Kad Hrvatska tako i djeluje da onda smo jako kvalitetni i jako opasni i mislim da je prije svega najbitnije da Hrvatska pobjeđuje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić i iskustvo igranja za Vatrene

Luka Modrić sinoć je odigrao jednu od svojih briljantnih, nevjerojatnih utakmica u dresu Real Madrida. Teško je reći radi li se o jednoj od njegovih najboljih, jednostavno zato što je izbor toliko širok. Njegovu genijalnost komentirao je i Budimir...

"Kao protivnika jednostavno ga je teško zaustavit. Jako brzo razmišlja, donosi najbolje odluke, spreman je za stvari koje smo vidjeli jučer. Jednostavno gdje nitko ne očekuje i ako zakon fizike možda i ne dozvoljava taj pas - on to može. Tako da da, posebno je -  posebno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budimir jedva čeka nadolezeće Svjetsko prvenstvo u Katru, gdje će reprezentacija igrati s Belgijom, Marokom i Kanadom.

"Osjetiš, dođeš na taj veliki stadion, obučeš dres i osjetiš to nešto tako da ne sumnjam kad bude to Svjetsko prvenstvo da to neće biti to. Zaista zanimljivo na koji će način to biti izvedivo na tako maloj površini, toliko ljudi. Ne znam, bit će jako zanimljivo vidjet kako će to funkcionirat. Može li? Vjerujem da može, ali ajmo to vidjet u jedanaestom mjesecu," komentirao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo