[ANKETA] TKO ĆE VODITI HAJDUK U SLJEDEĆOJ SEZONI? HNL / sezona počinje, a splitski klub trese velika kriza

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Još se ove jeseni spominjao odlazak Oreščanina koji se u javnosti upleo u planove uprave Hajduka

19.7.2019.
10:08
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Trebala je to biti šetnja Poljudom. Ljetna priredba za skoro 20 tisuća Hajdukovih navijača i pozitivna uvertira u novu sezonu nakon što je prošla bila loša. Sve se skupa pretvorilo u horor-film.

Iako je Hajduk poveo već u sedmoj minuti i od samog početka dominirao na terenu, u drugo poluvrijeme kao da je ušla neka druga momčad Bilih. Doduše, i igrači Gzire osjetili su u drugom dijelu da mogu parirati ovakvom Hajduku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OREŠČANIN JE BIO UTUČEN, POTRESEN, IZGUBLJEN: /

Otkrio je strateg Bijelih veliku pogrešku koju je napravio

Image
OREŠČANIN JE BIO UTUČEN, POTRESEN, IZGUBLJEN: /

Otkrio je strateg Bijelih veliku pogrešku koju je napravio

I onda je krenuo potop neviđenih razmjera. Prvi pogodak Jeffersona može se dogoditi. Sreća, mislili su navijači Hajduka, neka im bude taj jedan utješni pogodak.

Pa onda onaj Koneov gol za 1:2 škaricama kakve se rijetko viđaju i na puno višoj razini od 1. pretkola Europske lige. Već se lagano panika uvlačila i "bili brod" počeo je nezaustavljivo tonuti. Šest minuta sudačke nadoknade bilo je predugo za Hajduk i završilo je sve na najgori mogući način - rezultatskim debaklom i divljanjem navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetska blamaža

“Moja odgovornost je najveća što sam za ovu utakmicu odabrao dosta mladih igrača koji su u drugom poluvremenu potonuli,” rekao je Oreščanin na konferenciji za novinare nakon utakmice. Inače, trener Hajduka, odmah po završetku utakmice, izgledao je poprilično utučeno, kao da ne vjeruje što se upravo dogodilo. Očekivano, ovakav poraz nikog ne bi ostavio ravnodušnima, blamaža je svjetska. Ne mogu biti sretan nakon ovakve utakmice. Rekao sam igračima u svlačionici da pokušamo razgovarati na nogometni način zbog čega se ovo dogodilo", rekao je Oreščanin nakon utakmice.

Naravno, nakon ovakve utakmice uvijek se priča o ostavci trenera, na što nije Oreščanin imao puno komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Razgovarat ćemo o tomu u miru s ljudima u klubu ovih dana. Vidjet ćemo, ne mogu vam sad ništa reći”, kratko je komentirao trener Hajduka.

Kako dalje?

Još se ove jeseni spominjao odlazak Oreščanina koji se u javnosti upleo u planove uprave Hajduka. Kontoverze je izazvalo odigravanje utakmice hrvatske nogometne reprezentacije na Poljudu, a trener Hajduka izrazio je svoje mišljenje. Dolaskom Marina Brbića odmah se na klupu "gurao" nekadašnji trener Hajduka Damir Burić koji je trenutno bez kluba i o kojem se i sada priča kao skorom nasljedniku Siniše Oreščanina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanima nas i Vaše mišljenje. HNL počinje danas, a pitanje je tko će voditi Hajduk u novoj sezoni. Je li Oreščanin pokazao da mu treba vjerovati i dalje unatoč teškom porazu ili je novi trener rješenje. Ili treba biti radikalan i totalno promijeniti upravu i stručni stožer Hajduka? Recite nam svoje mišljenje u anketi.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo