POTRESNA ISPOVIJEST / Legenda šokirala Otok: 'Ostalo mi je još šest mjeseci života, ali borit ću se kao nikada u životu'

Image
Foto: Profimedia

Karijeru počeo u Oldhamu, a najbolje dane karijere proveo je u Rangersima

30.5.2022.
19:55
Profimedia
VOYO logo

Bivši vratar Glasgow Rangersa, Andy Goram (58) , šokirao je tamošnju javnost nakon što je otkrio da boluje od teške bolesti. Škotski mediji objavili su da se prije dva mjeseca počeo loše osjećati. Ubrzo je završio u bolnici gdje je otkriveno da ima rak debelog crijeva.

Image
KAKVA MAŠINA /

Ronaldinho podsjetio zašto je bio najbolji na svijetu: Nije snimka nekog od poteza, ali će vas svejedno ostaviti bez teksta

Image
KAKVA MAŠINA /

Ronaldinho podsjetio zašto je bio najbolji na svijetu: Nije snimka nekog od poteza, ali će vas svejedno ostaviti bez teksta

"Borit ću se kao nikada u životu. Mislio sam da imam samo neke probleme s probavom. Nakon nekoliko tjedana se pogoršalo i bol je bila sve jača. Sve što bih pojeo ili popio ne bi ni došlo do želuca, a ja bih to već sve povraćao", ispričao je Goram za Daily Record te je dodao kako je u početku odbio ići liječniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam u totalnoj agoniji. Izgubio sam deset kila za četiri tjedna. Tada sam se javio svom liječniku, napravio sam CT i on me odmah prebacio u bolnicu, a tamo su mi rekli da budem što više sa svojim najbližim članovima obitelji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tada se alarm upalio u mojoj glavi. Rekli su mi da imam rak i da je već u odmakloj fazi. Proširio se na veći dio organizma. Sin je počeo plakati kada su doktori objašnjavali što je problem. A riječi 'ne možemo vas operirati' su me najviše pogodile. Znam da se moram boriti, ali je teška situacija".

Liječnici su mu prognozirali oko šest mjeseci života ili najviše devet ako krene na kemoterapiju. On je to odbio jer zna kroz što je njegova bivša supruga prolazila kad se borila s rakom prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Liječnici su mi rekli da uživam u životu koji mi je preostao i da budem što normalniji. Znaju svi kakvu bol imam, ali to krijem. Želim što više biti s obitelji i prijateljima i potrudit ću se biti tu što duže. Nažalost ta vremenska 'bomba' otkucava i to je jedina razlika", zaključio je Goram, koji je karijeru počeo u Oldhamu, a najbolje dane karijere proveo je u Rangersima. Branio je za Hibernian, Notts County, Sheffield United, Motherwell, Manchester United, Coventry, Queen i Elgin City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo