Barça u par dana napravila 'katastrofu', a prijeti joj i novi udarac

Vezni nogometaš Barcelone Andres Iniesta priznao je da osjeća frustraciju nakon neočekivanog subotnjeg poraza na gostovanju kod Granade (1-0) u 33. kolu Primere.

13.4.2014.
11:45
VOYO logo

Pogodak Yacinea Brahimija gurnuo je Katalonce u vrlo težak položaj. Pet kola prije kraja prestigao ih je Real Madrid koji sada ima bod više, dok je vodeći Atletico nakon pobjede nad Getafeom otišao na četiri boda prednosti.

"Ovo je korak unatrag. Napravili smo pogrešku koja je dovela do pogotka Granade i to je ono što stvarno boli. Ponekad je teško pronaći objašnjenje. Napravili smo sve što smo mogli da zabijemo", razočarano je pričao Iniesta nakon dvoboja u Andaluziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovakav korak unatrag u ovom dijelu sezone doista je bolan. Ostalo je malo vremena do kraja."

Barceloni je ovo drugi udarac u samo nekoliko dana. U srijedu ju je u četvrtfinalu Lige prvaka izbacio Atletico Madrid koji joj sada ima priliku značajno pobjeći i u prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Eliminacija iz Europe je bila jedna stvar, ovo je drugi cilj koji smo kompromitirali. Znamo da se klubovi poput Granade bore za život, ali nismo si smjeli dopustiti ovakvu kaznu. Morali smo pobijediti, a nismo to napravili", zaključio je Iniesta.

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti priznao je da ga je iznenadio poraz Barcelone, ali je istaknuo i da su Katalonci još uvijek u igri za naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznenađen sam Barceloninim porazom jer je kvalitetnija od Granade, ali u ovom dijelu sezone svi se klubovi grčevito bore za svoje ciljeve, a ovi koji se bore za ostanak su najopasniji. Unatoč svemu, mislim da Barcelona i dalje može osvojiti ligu. Mi u ovom trenutku nemamo vremena razmišljati o drugim klubovima, moramo gledati samo svoje utakmice", poručio je Ancelotti.

Njegova će momčad u srijedu igrati protiv Barcelone u finalu Kupa kralja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Barcelonin poraz u Granadi neće utjecati na našu utakmicu u srijedu", uvjeren je talijanski stručnjak koji vjerojatno ni u finalu Kupa neće moći računati na svoju najveću zvijezdu Cristiana Ronalda.

"Nitko ne može zamijeniti Ronalda. Morat ćemo se snaći s drugim rješenjem. S Iscom i Angelom di Marijom možemo pronaći dobru ravnotežu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo