ANCELOTTIJEV OTKAZ U BAYERNU LOŠA JE VIJEST ZA BILIĆA: / Talijan bi mogao na klupi West Hama zamijeniti upravo - Hrvata

Image
Foto: AFP, DANIEL LEAL-OLIVAS

Smijenjeni ugledni nogometni trener Carlo Ancelotti, nakon otkaza u Bayernu, mogao bi preuzeti klupu West Hama, javlja britanski tabloid Daily Mail.

29.9.2017.
11:30
AFP, DANIEL LEAL-OLIVAS
VOYO logo

Slaven Bilić nikako ne može podignuti momčad čekićara. Nakon loše prošle sezone, u kojoj je West Ham završio kao 11. momčad Premiershipa, uprava londonskog sastava pred Bilića je stavila ciljeve u vidu gornjeg dijela ljestvice i borbu za Europu.

ANCELOTTI DOBIO OTKAZ: Igrači mu okrenuli leđa, a na sastanku je saznao odluku! ‘Ozbiljno smo razgovarali s njim i sve mu kazali’

No, nakon 6 odigranih kola tekuće sezone u Premier ligi, West Ham se nalazi u zoni ispadanja, na 18. mjestu s osvojenih 4 boda uz poražavajuću gol razliku 6-13. Pritisak na Bilića veliki je. Engleski mediji javljaju kako je Hrvat pred otkazom, a kao novi trener spominje se Carlo Ancelotti. Isto tako, uz Ancelottija spominje se i ime Rafe Beniteza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, ODD ANDERSEN
Image
Foto: AFP, ODD ANDERSEN

"Svjestan sam da mogu dobiti otkaz. Vidim i sam da se upravo to dogodilo nekim menadžerima. Ponekad ti je lakše u takvim situacijama, ponekad te takvo što ras*izdi. Ponekad se smiješ, ponekad si ljut... Sve je to dio ovog posla", izjavio je Slaven Bilić u četvrtak engleskim novinarima.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo