Carlo Ancelotti otkrio razlog Realovog fijaska

Real Madrid u nedjelju navecer nije uspio kapitalizirati raniji poraz gradskog rivala Atletica na gostovanju kod Levantea (0:2) i posve im se pribliziti na ljestvici spanjolskog nogometnog prvenstva.

5.5.2014.
10:08
VOYO logo

Kraljevski klub odigrao je u 36. kolu Primere tek 2:2 protiv Valencije na Santiago Bernabeuu, a bod su izvukli golom Cristiana Ronalda iz druge minute sudacke nadoknade. Treceplasirani Real sada ima pet bodova manje od vodeceg Atletica, ali i utakmicu manje, te se nadaju da ce im u posljednjem kolu uslugu napraviti Barcelona koja docekuje upravo Atletico.

"Propustili smo priliku, ali nije tako strasno jer je remi O.K.. Da smo pobijedili Atletico bi morao pobijediti kod Barcelone. Kako smo remizirali, Atleticu je dosta remi kod Barcelone, ali mi moramo pobijediti u nase sljedece dvije utakmice. Mi na to moramo biti fokusirani", rekao je Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je talijanski strateg objasnio kako vjeruje da je iscrpljenost zbog borbe u Ligi prvaka i na domacem frontu odigrala ulogu u ovakvom ishodu.

"Mislim da je u principu problem bio fizicke prirode. Isti se problem dogodio i Atletico Madridu i Chelseaju. Kada igrate polufinale Lige prvaka normalno je da sljedece nedjelje ne mozete odigrati takvim intenzitetom kao inace. Mislim da smo platili cijenu toga."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je Ancelotti podcrtao vaznost Ronaldovog izjednacujuceg gola.

"To je za nas bilo jako vazno jer da smo izgubili, onda bismo izgubili i bitku za naslov. Cristianov gol ostavio nam je opcije."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo