Za Luku Modrića u Realu stižu jako teški dani

Dolazak talijanskog stratega Carla Ancelottija na klupu nogometaša madridskog Reala je, navodno, gotova stvar. Po mnogim medijima bi se i službena potvrda tog transfera trebala dogoditi u petak.

14.6.2013.
8:49
VOYO logo

No, iako još ništa nije crno na bijelo, madridska Marca je već objavila što bi se moglo događati kada Ancelotti zakorači na Santiago Bernabeu. Iz svojih izvora tako je Marca saznala da bi Ancelotti težište bacio, kada su pojačanja u pitanu, na vezni red, što znači da bi hrvatski as Luka Modrić dobio još oštriju konkurenciju u novoj sezoni.

Prvi na popisu Ancelottijevih želja je navodno 26-godišnji Arturo Vidal, Čileanac iz Juventusa, no poznato je kako su Torinezi već ranije odbili Bayern koji je nudio multi-milijunski iznos za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo dobro kotiraju i Isco iz Malage, Gündogan iz Borussije (D), Verratti, kojeg je Ancelotti prošle sezone trenirao u PSG, te Kondogbija iz Seville. U napadačkom smislu bi se, navodno, po dolasku Ancelottija klub orijentirao prema mogućem dovođenju Roberta Lewandowskoga ili Luisa Suareza.

Dakako, prije svega treba prvo Ancelotti doći u Madrid, pa sve ostalo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo