ZAGONETNI TALIJAN / Ancelotti progovorio o gorućoj temi u Madridu: 'Tko zna, možda će Modrić loše spavati i biti umoran....'

Image
Foto: Profimedia

Vatreni ove sezone igra fantastično pa ga trener redovito stavlja u početni sastav

3.12.2021.
14:50
Profimedia
VOYO logo

Najstariji igrač Real Madrida, Luka Modrić (36),  proveo je ove sezone na travnjaku 1126 minuta ne računajući nastupe za reprezentaciju. Posljednje tri utakmice započeo je od prve minuta pa se mnogi pitaju zašto ga Carlo Ancelotti forsira i malo ne odmori. Već je danima to jedno od glavnih pitanja u madridskim medijima.

Image
DOGAĐA SE I NAJBOLJIMA /

Pogledajte 'jedan od najgorih Modrićevih udaraca u karijeri' i zašto se Marca zgraža nad Lukinim potezom

Image
DOGAĐA SE I NAJBOLJIMA /

Pogledajte 'jedan od najgorih Modrićevih udaraca u karijeri' i zašto se Marca zgraža nad Lukinim potezom

“Moji igrači su spremni. Nitko nije umoran. Svi su dobro. Uvjerio sam se u to na treningu. Nije pošteno reći da ne rotiram igrače. Uvijek zamijenim jednog ili dvojicu. Samo sam jedanput  dvije utakmice zaredom koristio istih 11, protiv Barcelone i Šahtara”, rekao je Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred Realom su sada utakmice protiv Sociedada, zatim slijedi Inter pa derbi s Atleticom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mogu li Modrić, Casemiro i Kroos igrati sve te utakmice? Ne znam. Sada samo razmišljam o sutrašnjoj utakmici. Ako mi Modrić kaže da je umoran onda ću razmisliti o tome. Hoće li njih trojica započeti utakmicu? Ne znam. Moram o tome razmisliti danas. Tko zna, možda će Modrić spavati loše i biti umoran pa ga onda sigurno neću koristiti”, izjavio je talijanski stručnjak.

Hvali ih redovito

Ancelotti je, inače, posljednjih dana u nekoliko navrata pohvalio vezni read kojeg predvode Modrić, Casemiro i Kroos. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kao što sam već prije rekao ta kombinacija njih trojice je spektakularna”, poručio je poslije utakmice Lige prvaka sa Šerifom. Prije toga, njih trojica su odigrala zapaženu ulogu u prvenstvenoj pobjedi od 4-1 u gostima kod Granade. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za mene nastavljaju biti najbolji na svijetu", rekao je Ancelotti nakon te utakmice.

Čeka novi ugovor

"Iznenađuje njihova dinamika, nekada naprave nešto što niti ne tražim od njih, i to sasvim prirodno. Ponekad se recimo spusti Modrić da izbjegne presing, ili Kroos, a Casemiro ide gore. Velika su prednost za ovaj klub. Oni su prošlost, sadašnjost i budućnost. Razmišljamo li o bližoj budućnosti, moguće da će nastaviti igrati, razmišljamo li pak o daljoj budućnosti od recimo 10 godina morat ćemo pronaći nešto novo", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modriću, najstarijem igraču u momčadi, ugovor istječe za sedam mjeseci. Iz Real Madrida su nedavno poručili kako će razmisliti o produženju suradnje s njime nakon što malo odmakne sezona.

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo