OGLAS

DOGAĐA SE I NAJBOLJIMA / Pogledajte 'jedan od najgorih Modrićevih udaraca u karijeri' i zašto se Marca zgraža nad Lukinim potezom

Image
Foto: Profimedia

Pogodak odluke zabio je Karim Benzema u 40. minuti na asistenciju Luke Modrića

2.12.2021.
10:06
Profimedia
VOYO logo

U odgođenom susretu devetog kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je na Santiago Bernabeu pobijedio Athletic Bilbao s 1-0.

Pogodak odluke zabio je Karim Benzema u 40. minuti na asistenciju Luke Modrića. Asensio je pucao s ruba kaznenog prostora, Unai Simon je obranio, a lopta se odbila do Modrića koji je opalio iz prve. Međutim, kapetan hrvatske reprezentacije je loše zahvatio loptu gurnuvši je do Benzeme koji je lagano zabio u praznu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to Lukina peta asistencija ove sezone u svim natjecanjima, dok je Benzema postigao 35. gol u 46 susreta ove godine u svim natjecanjima.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

'Najgori šut u karijeri'

No, Lukina asistencija zapela je za oko novinarima Marce koji su napisali da je to zapravo bio jedan od najgorih Modrićevih šuteva u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Unai Simon je sjajnom obranom odbio loptu nakon jakog udarca Asensija, a odbijanac je postao Modrićev najbolji prijatelj. Modrić, u izglednoj poziciji da postigne gol, imao je jedan od najgorih šuteva svoje karijere. Sreća uvijek prati dobitnika Zlatne lopte kad dodaje i njegov se udarac pretvorio u šansu, koju Benzema nije propustio", piše tako Marca.

Modrićev loš udarac, odnosno asistenciju, pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo