ANCELOTTI BLIZU OTKAZA: / Ovo su glavni kandidati za njegova nasljednika

11.5.2015.
18:48
VOYO logo

Real je jos uvijek u igri za obranu naslova u Ligi prvaka i to je, prema pisanju dijela spanjolskih medija, jedino sto Ancelottiju moze spasiti posao. No, Madridani imaju zaostatak 1:2 iz prve utakmice polufinala protiv Juventusa, a ako i produ u finale, tamo ce ih po svemu sudeci cekati goropadna Barcelona koja je u sjajnoj formi.

Nakon remija protiv Valencije (2:2) prosli vikend Real je prakticki ispao iz utrke za naslov spanjolskog prvaka, a jos je ranije ispao i iz Kupa kralja. Lako bi se, dakle, moglo dogoditi da skupa momcad sa Santiago Bernabeua ostane bez ijednog trofeja, a u slucaju takvog raspleta, veliki su izgledi da ce Ancelotti dobiti otkaz iako mu ugovor vrijedi do ljeta 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kladionica Betfair u svojoj ponudi vec ima i kandidate za Realova novog trenera, a tu najbolje stoji trener druge momcadi Madridana Zinedine Zidane. O legendarnom Francuzu se jos ranije govorilo da bi jednog dana mogao naslijediti Ancelottija, a koeficijent na njega iznosi 2.25.

Na drugom je mjestu njemacki strucnjak Jurgen Klopp koji je nedavno objavio da na kraju sezone napusta Borussiju Dortmund, ali i da nema namjeru uzimati odmor od trenerskog posla. Otada traju nagadanja koga ce voditi sljedece sezone, a sada se u igri pojavio i Real. Koeficijent na takav rasplet je 5.0. Slijedi Kloppov sunardonjak i aktualni izbornik njemacke reprezentacije Joachim Low, no kako je malo vjerojatno da bi on mogao napustiti klupu svjetskih prvaka, koeficijent na njega je velikih 13.0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kruh Top 5 kandidata zatvaraju aktualni Ancelottijev pomocnik Fernando Hierro i dugogodisnji trener Arsenala Arsene Wenger. Na obojicu je koeficijent 17.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo