Englezi objavili bombu o Modriću i Ronaldu!

10.3.2013.
12:21
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrićušao je s klupe u 59. minuti igre uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka, te pokrenuo preokret Real Madrida na Old Traffordu. Nakon isključenja Nanija u 56. minuti, Real je 0:1 u 12 minuta preokrenuo u 2:1, a prvi je pogodak za Kraljevski klub postigao Modrić.

No, Mirror smatra da je Modrićevo mjesto u madridskoj momčadi i dalje 'klimavo', te da bi se vrlo rado vratio u englesku Premierligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, United je također bio zainteresiran za dovođenje hrvatskog veznjaka prošloga ljeta, ali nije bio voljan platiti 33 milijuna funti Tottenhamu. Modrić je prije nekoliko mjeseci proglašen najgorim ovosezonskim transferom Primere, što je podiglo na noge United, ali i Chelsea, te Manchester City.

Modrić je navodno rekao i svojim prijateljima da bi se volio vratiti engleskom nogometu, te da ga je Old Trafford oduvijek privlačio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Modrića, Ferguson će predstojećeg ljeta navodno pokušati vratiti Cristiana Ronalda u Manchester i to uz pomoć General Motorsa, budućeg sponzora Crvenih vragova, koji je vrlo zainteresiran za financiranje značajnog pojačanja uoči nove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo