Dinamov milijunaš zasad ima 2635 kuna!

Akcija Dinama 'Postani navijač od milijun kuna!' traje od prošlog petka, a rezultati zasad baš i nisu ohrabrujući.

10.10.2012.
14:52
VOYO logo

Podsjetimo, igra s kupovanjem navijača je zamišljena na sljedeći način. U slučaju da Dinamo proda 5.000 ulaznica za utakmicu s PSG-om u 4. kolu skupine A Lige prvaka, koja će se igrati 24. listopada u Maksimiru, jedan od sretnika s tribina trebao bi dobiti premiju od 5.000 kuna.

U slučaju da Zagrepčani pohrle u Maksimir vidjeti Ibrahimovića i društvo, sljedeća je prepreka na putu do milijuna - respektabilnih 15.000 prodanih ulaznica. U tom će slučaju, jedan sretnik od firme 'Mamić' dobiti 150.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško je reći koliko bi džokera u ovoj igri trebalo navijačima da osvoje milijun, ali misija se zasad čini nemogućom. Naime, u zadnjih pet dana prodano je tek 2635 ulaznica, a za nagradu od milijun kuna - treba dostići brojku - 25.000. Naravno, do utakmice ima i više nego dosta vremena, točno dva tjedna, a stanje prodanih karata možete pratiti na Dinamovoj Facebook stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Dinamo je na otvaranju Lige prvaka protiv Porta zabilježio neslavni rekord zadnjeg desetljeća u ovom natjecanju - 4683 navijača na stadionu u milijunskom gradu. U slučaju da se, ne daj Bože, takav debakl ponovi i protiv PSG-a, nagrađeni bi navijač trebao dobiti točno 4683 kune.

Možda je vrijeme za džoker 'Zovi Todorića', čiji je megakoncern spašavao stvar i prije utakmice Hrvatske i Makedonije u kvalifikacijama za SP, kupivši odjednom - 5.000 ulaznica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo