SRETNO!

AGONIJA JE ZAVRŠENA, PJACA JE NAPUSTIO JUVENTUS: Ide na jednogodišnju posudbu u puno slabiji klub

Treba spomenuti i kako je prije nekoliko dana talijanski novinar Guido Vaciago objavio kako Andrea Pirlo trenutno ima vrlo dobre dojmove o Hrvatu te da je predložio Upravi kluba da ga zadrže u ovoj sezoni

Marko Pjaca nastavit će karijeru u Genoi, bar do kraja sljedeće sezone, objavio je talijanski klub. Službeno je potvrđeno da će igrač kojeg je Dinamo prodao za rekordnu svotu na jednogodišnju posudbu iz Juventusa u Genou.

Krilni napadač je, inače, nakon sjajnih predstava na Europskom prvenstvu 2016. za rekordnih 23 milijuna eura napustio Dinamo i preselio u Torino. Međutim, njegov uspon zaustavila je kobna ozljeda u Estoniji. Nakon toga uslijedile su posudbe u Schalke, Fiorentinu u Anderlecht, ali niti u tim klubovima nije se uspio nametnuti.

DVOJICA VATRENIH NA LISTI ZA OTPIS: Talijani objasnili kakve probleme Conte ima s Brozovićem i Perišićem

Ipak ne ide kod Jurića

Sada će to imati priliku napraviti u Genoe koja je dobila bitku sa svojim bivšim trenerom Ivanom Jurićem. Hrvatski stručnjak navodno je također poželio dovesti Pjacu u Veronu.

Treba spomenuti i kako je prije nekoliko dana talijanski novinar Guido Vaciago objavio kako Andrea Pirlo trenutno ima vrlo dobre dojmove o Hrvatu te da je predložio Upravi kluba da ga zadrže u ovoj sezoni. No, taj se scenarij na koncu nije ostvario, međutim odradi li dobru sezonu opcija povratka u Juve mu je otvorena.

Povratak na Net.hr