DVOJICA VATRENIH NA LISTI ZA OTPIS: / Talijani objasnili kakve probleme Conte ima s Brozovićem i Perišićem

Image
Foto: Profimedia

Prijelazni rok traje još dugo, a sudbina dvojice Vatrenih još je uvijek neizvjesna

19.9.2020.
11:15
Profimedia
VOYO logo

Kako su Marcelo Brozović i Ivan Perišić odigrali proteklu sezonu, teško je bilo za povjerovati da bi ih itko pomislio prodati, no onda je sve krenulo nizbrdo.

Perišić je jako dugo čekao odluku Bayerna, a nakon cijele drame odlučili su Nijemci da će ga jednostavno vratiti u Inter. Ivan je odigrao sjajnu sezonu za Bayern, pogotovo u Ligi prvaka, gdje je u završnoj fazi uglavnom kretao od prve minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što onda napisati za Marcela Brozovića koji je postao jedan od najboljih igrača Intera. Bez njega je vrlo teško zamisliti Interovu igru, no navodno ne misli to trener Nerazzurra Antonio Conte.

Kako piše talijanska La Gazzetta dello Sport, Conte se želi riješiti obojice Vatrenih, no ima problema s njihovom prodajom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, za Broza Inter traži 40 milijuna eura, što za takvog jednog igrača nije puno. No konkretnih ponuda zapravo i nema. Pisalo se da je za njega zainteresiran Bayern, no izgleda da od te priče nema ništa, baš kao i od onog scenariju u kojem je Brozovića trebao u Monaco povući Niko Kovač.

Prodaja Brozovića za Contea je važna jer bi s tim novcem mogao ganjati svog omiljenog igrača N'Goloa Kantea kojeg je vodio u Chelseaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Marcelo Brozovic of FC Internazionale reacts during the Serie A match between Fiorentina and Inter Milan at Stadio Artemio Franchi, Florence, Italy on 15 December 2019. Photo by Giuseppe Maffia. //UKSPORTSPICS_1724.7119/1912171320/Credit:Maffia/UK Sports Pics/SIPA/1912171322,Image: 488564004, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

MOURINHO ĆE POLUDJETI KAD VIDI KAKVOG MU JE IGRAČA POSLAO REAL: Navijači ga dočekali kao kralja pa saznali gorku istinu

Image
MOURINHO ĆE POLUDJETI KAD VIDI KAKVOG MU JE IGRAČA POSLAO REAL: /

Navijači ga dočekali kao kralja pa saznali gorku istinu

Image
MOURINHO ĆE POLUDJETI KAD VIDI KAKVOG MU JE IGRAČA POSLAO REAL: /

Navijači ga dočekali kao kralja pa saznali gorku istinu

Slučaj Perišić

Perišić je potpuno drugačija priča. Već smo napomenuli da je u Bayernovoj momčadi protekle sezone imao važnu ulogu, no u Conteovom sustavu Perišić jednostavno nije upotrebljiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U formaciji 3-5-2 koju preferira Conte za Perišića, koji je čisti krilni igrač, nema pozicije. Kako se Conteu očito ne da tražiti poziciju za Perišića, najbolje ga je jednostavno prodati, no, kako pišu Talijani, nema puno momčadi kojima bi on odgovarao.

Prijelazni rok traje još dugo, a sudbina dvojice Vatrenih još je uvijek neizvjesna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo