Javio se i autor promašaja stoljeća: 'Sada sam barem poznat'

Adin Siočić, nogometaš Mladosti iz Gornjih Živinica, kluba iz treće lige Tuzlanskog kantona, izašao je iz potpune anonimnosti zahvaljujući promašaju praznog gola s dva metra.

12.11.2013.
19:50
VOYO logo

"Publika je na tribinama već slavila gol. Htio sam zakucati loptu u mrežu kako bih navijače još više razveselio", opisao je svoj uistinu nevjerojatni promašaj učenik četvrtog razreda gimnazije.

Na lijevom krilu je primio jednu dubinsku loptu i vješto se oslobodio vratara suparničke momčadi koji je istrčao. Krenuo je s loptom potpuno sam prema golu i s dva metra pogodio prečku. U tom ''promašaju stoljeća'', kako ga neki opisuju, pomogao mu je blatnjav i neravan teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Navijači su poludjeli kad su vidjeli što sam napravio. Bilo je i psovki. Želio sam napustiti igru, ali su mi suigrači govorili da ostanem, da se to može svakome dogoditi. Ostao sam iako mi se više nije igralo. Pamtit ću taj dan i taj promašaj cijeli život. Na kraju, sada sam poznat", rekao je tinejdžer, aludirajući na snimku koju je u kratkom vremenu vidjelo više od 400.000 ljudi na YouTubeu i dodao:

"Igrat ću i dalje nogomet i nadavati se golova. Nadam se da više nikad neću onako promašiti. Paralelno planiram i studirati jer mi je životna želja postati sportski novinar."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo