ADEMIJEVA ISPOVIJEST O DOPING AFERI: / 'Kada su mi rekli da me treba predsjednik saveza mislio sam da je riječ o velikom transferu'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Arijan Ademi pao je na doping kontroli nakon pobjede Dinama nad Arsenalom prije dvije godine te se nedavno napokon vratio na teren.

3.11.2017.
10:49
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Prvotno je bio kažnjen četverogodišnjom zabranom igranja, a zatim je te kazna smanjena i Ademi konačno ponovo radi ono u čemu je najbolji. U emisiji Plavi kvart koju Dinamo emitira na svom Youtube kanalu, makedonski reprezentativac otkrio je neke detalje vezanu uz cijelu aferu.

"Sjećam se da sam ležao u sobi s cimerom na pripremama reprezentacije kad su mi rekli da me hitno trebaju predsjednik saveza i trener u predvorju. Nisam ni sanjao da su neke loše vijesti. To je bilo vrijeme kad mi je sve išlo i mislio sam da je možda u pitanju neki veliki transfer ili ponuda", izjavio Ademi pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Priznajem da imam traume nakon svega. Sumnjao sam u sve. U obitelj, u prijatelje... Mislio sam da mi je možda netko nešto namjerno podmetnuo", sumnjičav je bio Ademi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tako da se i danas bojim svega. Kad naručim colu u kafiću, tražim da mi je donesu i preda mnom otvore. Možda sam malo i previše opterećen time, ali se nadam da će proći s vremenom", otvoreno je priznao igrač Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo