A ŠTO ĆE NA OVO REĆI MAMIĆ? /

Trener Hajduka otkrio što sprema za proljeće!

Image

Trener Hajduka Damir Burić najavio je kako je cilj njegove momčadi u nastavku sezone osvojiti Hrvatski nogometni kup te ocjenio da je jesenski dio sezone bio isrpljujući za mladu ekipu.

21.12.2015.
15:20
VOYO logo

"Cilj nam je osvojiti Kup, želimo doći u vrh hrvatskog nogometa s našim igrama i osvajanjem bodova", rekao je Burić u ponedjeljak na konferenciji za novinare.

Istaknuo je da je jesenski dio sezone za njegovu momčad bio iscrpljujući jer je, uključujući i kvalifikacijske nastupe za Europsku ligu, Hajduk odigrao ukupno 32 utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit ćemo jači na proljeće"

"Dosadašnji dio sezone bio nam je iscrpljujući, a nastupi u kvalifikacijama Europske lige ostavili su posljedice na nastupima u prvenstvu jer smo 'prosuli' puno bodova", rekao je Burić i naglasio kako je prosjek igrača prve momčadi Hajduka 22 godine.

"U drugom dijelu sezone bit ćemo još jači i tvrđi i svakome neugodni", poručio je Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Slavlje hajdukovaca

Na novinarski upit ima li prostora za napredak Hajduka kako bi ubuduće bio konkurentniji u europskim natjecanjima, Burić je odgovorio kako je nužno poboljšati uvjete rada u klubu radi omogućavanja razvoja mladih igrača i dostizanja boljih rezultata.

"Čačić zna sve"

"Duboko smo ušli u to da poboljšamo našu infrastrukturu jer su uvjeti rada mladih igrača loši i moraju im se osigurati osnovni uvjeti rada za razvoj njihovog talenta. U protivnom, ne možemo ništa očekivati. Ne možemo non-stop graditi stanove i kuće, treba graditi sportske terene", poručio je Burić.

Zamoljen za komentar zbivanja oko hrvatske reprezentacije, Burić je rekao kako je izbornik Ante Čačić dobar poznavatelj nogometa.

"Čačić zna sve o hrvatskom nogometu, a ima i pomoćnika Antu Mišu koji koji je u dalmatinskim okvirima jako kvalitetan kao igrač, sportaš i trener", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo
Još iz rubrike