DINAMO DOMINIRA / A joj, što su napravili Hajduku. Ugledni nogometni institut objavio najboljih 11 Prve HNL, pogledajte koga su odabrali

Image

Najbolju momčad HNL-a ugurali su u 4-4-2 formaciju, a u njoj je čak šest igrača Dinama

24.5.2022.
17:48
VOYO logo

Švicarski nogometni institut CIES objavio je najboljih 11 igrača u čak 32 europske lige, a među njima je i Prva HNL. Švicarci su birali igrače tako što su prvo odabrali najbolje rangirane nogometaše na pozicije na kojima su najčešće igrali, a zatim su popunili mjesta s ostalima i na koncu odabrali odgovarajuću formaciju.

Najbolju momčad HNL-a ugurali su u 4-4-2 formaciju, a u njoj je čak šest igrača Dinama. Tu su i dvojica iz Osijeka, dvojica iz Rijeke, te samo jedan iz Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na golu je najbolji vratar lige, Dinamo, Dominik Livaković. Ispred njega na pozicijama stopera su Mile Škorić i Danijel Lončar iz Osijeka, na bekovima su Dinamovi Petar Bočkaj i Stefan Ristovski. Na krilima su Dinamov Mislav Oršić i Rijekin Robert Murić, dok su u sredini Josip Mišić i Lindon Selahi.

U vrhu napada su, ove sezone vrlo osporavani Bruno Petković iz Dinama, te najbolji strijelac lige i najbolji igrač Prve HNL, Marko Livaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo