STRAVIČNE FOTOGRAFIJE NOGOMETAŠA SLAVEN BELUPA NAKON ULIČNE TUČNJAVE: / Klub objavio 'lakše ozljede' - ovo stvarno grozno izgleda

Image
Foto: Pixell/Slaven Belupo

Klub je objavio i fotografije koje prikazuju te "lakše ozljede". Pogledajte

27.9.2019.
12:47
Pixell/Slaven Belupo
VOYO logo

Dan nakon što je u javnost procurila informacija o sudjelovanju napadača Slaven Belupa u tučnjavi policija je iznijela detalje sukoba u kojem je 53-godišnji muškarac zadobio teže ozljede. Muzafer Ejupi, ispostavilo se, nije bio napadač nego žrtva napada.

Image
NOVI DETALJI INCIDENTA KOJI JE ODJEKNUO HRVATSKOM: /

Ejupi je pao u nesvijest od siline udarca! Doznajemo kakva će biti reakcija kluba

Image
NOVI DETALJI INCIDENTA KOJI JE ODJEKNUO HRVATSKOM: /

Ejupi je pao u nesvijest od siline udarca! Doznajemo kakva će biti reakcija kluba

Njegov klub Slaven Belupo objavio je nove informacije, ali i fotografije vezane uz slučaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naš igrač Muzafer Ejupi nalazi se na kućnoj njezi, u svom domu u Koprivnici te se oporavlja od teškog fizičkog napada i pretrpljenih 'lakših fizičkih ozljeda' koje je doživio prije dva dana. O kakvim 'lakšim' ozljedama se radi, možemo vidjeti na priloženim fotografijama. Muzi želimo brz oporavak sa što manje posljedica i što brži povratak u našu svlačionicu i na travnjake kako bismo zajedno ostvarivali što bolje rezultate. Također, željeli bismo ovim putem apelirati na sve hrvatske medije da objektivno i, prije svega, odgovorno informiraju javnost. Ne samo u ovom slučaju Muzafera Ejupija, već u svim slučajevima općenito kada se u javnost izlazi s nedovoljno provjerenim informacijama. Nakon jučerašnjeg neopravdanog medijskog linča mogli smo pročitati izrazito ružne komentare na račun našeg igrača koje su čitali, kako njegova obitelj, prijatelji i poznanici, tako i on sam nakon doživljenog teškog napada. Razumijemo da je medijima u današnje vrijeme zanimljivija vijest o 'poznatom nogometašu', nego o 'običnoj osobi s ulice', ali ne razumijemo žutilo i okrivljavanje bilo kojeg pojedinca prije ijedne službene informacije i prije nego što je istraga dovršena. Konstantno stvaranje negativne klime i generaliziranje o 'umišljenim nogometašima', 'nepotrebnim stranim državljanima u Hrvatskoj' i mnogih drugih te vrste, nije korektno prema nikome, naprotiv!

Muzo, vrati nam se što prije!" napisao je Slaven Belupo na svojim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub je objavio i fotografije koje prikazuju te "lakše ozljede". Pogledajte fotografije u galeriji:

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasila se i policija

"Poduzetim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je u srijedu, 25. rujna, oko 19.40 sati u Koprivnici u Ulici Antuna Nemčića na parkiralištu nakon verbalnog sukoba, 53–godišnjak s koprivničkog područja metalnom šipkom udario u predjelu glave 31–godišnjeg državljana Sjeverne Makedonije, a potom zadao nekoliko udaraca šipkom po tijelu osumnjičenom 32–godišnjaku. Postupajući u nužnoj obrani osumnjičeni 32–godišnjak je uzeo metalnu šipku od 53–godišnjaka te mu zadao udarce po glavi i tijelu. U fizičkom sukobu teške tjelesne ozljede zadobio je 53-godišnjak, dok su 31 i 32-godišnjak lakše ozlijeđeni.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dijela teške tjelesne ozljede protiv osumnjičenog 32–godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku, dok se na okolnosti događaja provodi daljnje kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakom", priopćila je policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo