Brza reakcija / NK Lokomotiva se ispričala medijima

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Iz Lokomotive su u svojoj isprici naveli kako su dobili odgovor Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja na tužbu udruge 'Naš Hajduk', a ne odluka Visokog Upravnog Suda.

5.2.2014.
19:40
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni prvoligaš Lokomotiva objavio je ispriku zbog netočnih navoda u svom priopćenju kojega je objavio tijekom današnjeg poslijepodneva u kojemu je zaključeno kako je visoki upravni sud odbio tužbu udruge "Naš Hajduk", koja je tvrdila da odnos Dinama i Lokomotive narušava regularnost tržišnog i sportskog natjecanja.

Iz Lokomotive su u svojoj isprici naveli kako su dobili odgovor Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja na tužbu udruge "Naš Hajduk", a ne odluka Visokog Upravnog Suda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovim putem se ispričavamo svim predstavnicima medija.

"Naime, u prilogu kojeg smo danas poslali se nalazi odgovor AZTN-a na tužbu udruge ‘Naš Hajduk’, ne odluka Visokog Upravnog Suda kako je krivo navedeno u priopćenju kojeg smo danas poslali", piše u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NK Lokomotiva funkcionira u skladu sa svim zakonskim propisima Republike Hrvatske, propisima UEFA-e i FIFA-e, prošla je kompletan process licenciranja HNS-a i UEFA-e kao nadležne europske nogometne institucije", stoji u ispravku NK Lokomotive.

Na prvotno netočno priopćenje iz Lokomotive odmah je reagirala i Udruga "Naš Hajduk" koja je to Lokomotivino priopćenje proglasila "pravnim neznanjem epskih razmjera ili sramotnom pokušaju pritiska od strane NK Lokomotive na sudbenu vlast".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo