NJEMAČKI TRAGIČAR ISPISAO POVIJEST: / Iza sebe ostavio velikane poput Matthausa, Lahma i Maldinija. Jedino ga Ronaldo može prestići

Image

Jedini od aktivnih nogometaša koji bi ga u budućnosti mogao prestići je Cristiano Ronaldo.

8.7.2016.
11:30
VOYO logo

Prvo je u četvrtfinalnoj utakmici s Italijom u raspucavanju s bijele točke imao priliku osigurati Njemačkoj polufinale, ali je poslao loptu na vrh tribina. Međutim imao je sreće jer je njegova reprezentacija na kraju uspjela izboriti polufinale.

Taman kad je pomislio da se spasio od uloge tragičara ona ga je zadesila pri kraju prvog poluvrema utakmice s Francuskom. Bastian Schweinsteiger zauvijek će pamtiti igranje rukom u niti malo opasnoj situaciji u 16-ercu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Antoine Griezmann nije imao milosti, a veliki Nijemac pamtiti će tu svoju pogrešku kao što će pamititi osvajanje velikih naslova s Bayernom ili Svjetskog prvenstva prije dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za utjehu mu pak ostaje činjenica da je tijekom ogleda s Francuskom ispisao nove stranice nogometne povijesti. Naime, to mu je bio 38. nastup na velikim natjecanjima, točnije na Eurima i SP-ima. Do četvrtka navečer taj je rekord dijelio sa sunarodnjakom Miroslavom Kloseom. Iza njih su sada velikani poput Lothara Matthausa (36) i Philippa Lahma (34) i talijanske legende Paola Maldinija (36).

Jedini od aktivnih nogometaša koji bi ga u budućnosti mogao prestići je Cristiano Ronaldo. On će u finalu Eura odigrati 34. utakamcu na europskim i svjetskim prvenstvima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo