ODBIJENO 10 MILIJUNA EURA LOKOMOTIVA IZ MOSKVE /

Nikola Kalinić ostaje u Hajduku

Image

Iako informaciju nitko nije želio potvrditi, menadžerskii krugovi bliski Poljudu potvrdili su da ponuda doista postoji.

6.3.2009.
12:08
VOYO logo

Neposredno prije kraja prijelaznog roka u Rusiji na adresu Hajduka jučer je sletjela ponuda teška deset milijuna eura za najboljeg napadača i prvog strijelca HNL-a Nikole Kalinića. No, od posla neće biti ništa, predsjednik Hajduka Mate Peroš digao je rampu na odlazak vrsnog napadača.

Iako je ponuda više nego zadovoljavala, čini se da je presudno u odluci bilo to što bi Hajduk bez napadača ostao odmah nakon nedjeljne utakmice s Croatijom iz Sesveta. Hajduk je bio spreman zgotoviti posao sad, a Kalinića pustiti na ljeto, no Rusima takav "deal" nije odgovarao. Kalinića su htjeli odmah ili ništa od posla. I bi ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne tako davno Splićani su odbili Valencijinu ponudu od 7,5 milijuna eura, a sada 2,5 milijuna više. U doba krize ovakva ponuda je više nego izdašna, no u Hajduku su odlučili nakon godina posta donijeti titulu naslova nogometnog prvaka Hrvatske u Split. Svjesni su da bi bez Kalinića utrka za naslov s Dinamom bila gotovo nemoguća misija.

Ponudu Rusa nitko od odgovornih nije potvrdio niti demantirao, no menadžerski krugovi bliski Poljudu tvrde da je ponude bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo