POČETNI SASTAV ZA GAUČOSE / Niko Kovač na Argentinu šalje čak četvoricu debitanata

Image
Foto: Stephen Pond/Press Association/PIXSELL

Nakon sinoćnjeg treninga u Londonu hrvatski izbornik Niko Kovač objavio je početni sastav za utakmicu s Argentinom u kojem će biti čak četvorica debitanata.

12.11.2014.
9:32
Stephen Pond/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

(FOTO: Stadion West Hama na kojem će večeras snage odmjeriti Hrvatska i Argentina)

Hrvatski reprezentativci su u utorak navečer isprobali travnjak stadiona Boleyn Ground na kojem će večeras zaigrati protiv moćne Argentine predvođene Lionelom Messijem i Carlosom Tevezom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na treningu je manju bol osjetio Ivan Strinić pa će on najvjerojatnije preskočiti obračun s 'Gaučosima', a njegovo mjesto će zauzeti Marin Leovac, sjajni lijevi bek Rijeke.

U početnom sastavu će tako biti čak četvorica debitanata. Uz Leovaca, prvi nastup za seniorsku reprezentaciju će upisati i vratar Lovre Kalinić, zatim Domagoj Antolić i stoper Marko Lešković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da će na travnjak West Hamovog stadiona istrčati i trojica reprezentaziavac koja su dosad skupila samo jedan nastup za 'Vatrene', a to su Tin Jedvaj, Anas Sharbini i Duje Čop.

Nakon utakmice s Argentinom, Kovač će ujedno odlučiti na osnovu viđenog koji će se od ovih igrača pridružiti najboljoj momčad za kvalifikacijski susret protiv Italije u Milanu (nedjelja, 20.45 sati).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SASTAV ZA ARGENTINU:

Lovre Kalinić - Šime Vrsaljko, Tin Jedvaj, Marko Lešković, Marin Leovac - Domagoj Antolić, Milan Badelj - Hrvoje Milić, Mateo Kovačić, Anas Sharbini - Duje Čop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo