'ONE TOUCH MAN' / Nikica Jelavić donio pobjedu Evertonu

Image
Foto: PIXSELL

Sunderland je poveo u nadoknadi prvog poluvremena, a strijelac je bio Adam Johnson (45+1) i to je vodstvo držao sve do 76. minute. Tada su na scenu stupili Fellaini i Jelavić koji su u razmaku od tri minute donijeli preokret i novu pobjedu za Everton.

10.11.2012.
18:41
PIXSELL
VOYO logo

LONDON - U 11. kolu nogometnog prvenstva Engleske Everton je na svom terenu svladao Sunderland sa 2-1, a pobjednički gol zabio je hrvatski reprezentativac NikicaJelavić, kojemu je to peti gol u prvenstvu.

Sunderland je poveo u nadoknadi prvog poluvremena, a strijelac je bio AdamJohnson (45+1) i to je vodstvo držao sve do 76. minute. Tada su na scenu stupili Fellaini i Jelavić koji su u razmaku od tri minute donijeli preokret i novu pobjedu za Everton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo je Marouane Fellaini poravanao u 76., a potom je odlično asistirao Jelaviću, koji je još jednom potvrdio zašto ga Englezi zovu "one touch man", jer je dobar pas suigrača bez oklijevanja iz prve poslao u mrežu. Jelavić je napustio igru u 86. minuti uz ovacije domaćih navijača.

Najzanimljivije je bilo na Emiratesu gdje je Arsenal remizirao protiv Fulhama, bilo je 3-3. Arsenal je vodio 2-0, potom gubio 2-3 i na kraju je promašio penal u sudačkoj nadoknadi. Domaći su nakon 23 minute vodili 2-0 golovima Girouda i Podolskog, ali to nije obeshrabrilo goste, koji su do poluvremena uspjeli poravnati zahvaljući Berbatovu i Kačanikliću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 67. minuti dolazi do potpunog preokreta, budući da Berbatov iz 11-erca dovodi u vodstvo Fulham. No, samo dvije minute kasnije Giroud pogađa za 3-3. Mogao je Arsenal doći i do pobjede u petoj minuti sudačke nadokande, ali MikelArteta nije iskoristio penal. MladenPetrić ostao je na klupi za pričuve Fulhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo