BEZ DLAKE NA JEZIKU / Nikad iskreniji Prosinečki u RTL-u Danas

Bivši hrvatski reprezentativac i donedvni trener Crvene zvezde Robert Prosinečki stao je pred kamere RTL-a Danas. U velikom intervjuu popularni Žuti otkrio je ima li novih ponuda nakon dirljivog rastanka sa Zvezdom te bi li radije prihvatio ponudu kluba ili reprezentacije. Nekad ponajbolji nogometaš svijeta imao je jednu službenu ponudu, onu Kameruna, no odlučio je kako je ipak bolje odbiti selidbu u Afriku.

26.9.2012.
18:00
VOYO logo

Jedan od najtežih trenutaka u karijeri doživio je nedavno na Marakani.

"Bilo mi je teško napustiti Zvezdu, ne bježim od toga. Međutim, mislim da sam donio ispravnu odluku. Zbog teških financijskih uvjeta i raznih pritisaka nezadovoljstvo je tinjalo duže vrijeme", govori Žuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog beogradskog kluba rastao se s Bilićem i reprezentacijom. Kako gleda na prve rezultate novog izbornika?

"Rezultat reprezentacije na otvorenju kvalifikacija na SP-u je izvanredan. Možda smo u Bruxellesu mogli odigrati malo hrabrije, no svejedno je to odličan rezultat. Ipak je Belgija jedan od favorita skupine", zadovoljan je Prosinečki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne misli kako Štimac treba raditi radikalne promjene.

"Veliki zaokret nije moguće napraviti u desetak dana koliko traje okupljanje reprezentacije. U redu je da izbornik radi određene promjene, no mislim da dobre stvari ne bi trebao mijenjati", savjetuje bivši Vatreni koji je želio podcrtati jednu stvar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne smijemo izgubiti kult reprezentacije! Nekome se neće svidjeti jedan trener, dok će im drugi biti po guštu. Možda je Bilić bio javnosti draži nego je to Štimac, ali valja im dati podršku da odemo na Svjetsko prvenstvo".

Na koncu, Prosinečki je još jednom otklonio svaku mogućnost da jednog dana sjedne na najpoželjniju trenersku klupu u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Dinamu nikad neću biti trener! Kad god bih dolazio u Dinamo imao sam velikih problema. Jednostavno, ne želim više imati nikakvih nesuglasica s maksimirskim klubom", rezolutan je Prosinečki.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo