NGANNOU OBJAVIO BRUTALNU SNIMKU S TRENINGA: / Miočić bi se trebao zabrinuti, pogledajte kako se Predator priprema za prvaka

Image

Nanizao je u posljednja četiri meča četiri velika nokauta

25.2.2021.
16:22
VOYO logo

UFC-ov prvak teške kategorije, StipeMiočić, i njegov idući suparnik, FrancisNgannou, pripremaju za obračuna koji je na rasporedu 27. ožujka.

Predator je mjesec dana prije drugog pokušaja da Miočiću preotme titulu vladara teške kategorije objavio snimku s treninga. Za ovu priliku njegov sparing partner pola minute ga je da ga udara u tijelo. Mnoge će ovo podsjetiti na drugu borbu između Miočića i Cormiera. U kolovozu 2019. američki Hrvat preokrenuo je borbu u svoju korist snažnim udarcima u Cormierovo tijelo. Ngannou je očito svjestan s kakvim borcem ulazi u kavez pa želi biti spreman za sve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miočić ga je, inače, prije tri godine već svladao odlukom sudaca u meču u kojem je bio znatno bolji, ali od tada se štošta promijenilo kod obaju boraca.

U svom posljednjem intervjuu u podcastu Joe Rogan Experience priznao je kako ga je posljednja borba protiv Miočića učinila boljim borcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Zaletio sam se’

“Gledajte, stvarno sam puno toga naučio iz tog dvoboja. Iako sam bio na razini jednog meča za svjetsku titulu, i dalje je mojoj igri i mom iskustvu nedostajao određeni dio. Pitao bih se – ‘OK, kako bi izgledala borba na tri runde? Zapravo, ušao sam u meč znajući da je ispred mene možda i pet rudni, a do tad nisam odradio ni u tri. Kako to izgleda? Kako se pripremiti za takvu borbu? Imao sam puno pitanja. A onda sam si nakon borbe rekao – ‘OK, sada shvaćam”, rekao je Ngannou pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Navalio sam u prvoj rundi, a danas se pitam zašto, zašto bih se toliko brzo potrošio? Kada danas gledam tu borbu, vidim lika koji izgleda poput mene, ali ne prepoznajem se jer to nije način na koji se borim. Gledam druge borbe i čini mi se da vidim dvije različite osobe. Znao sam se boriti smireno, raditi pritisak i čekati priliku, a u većini slučajeva bi moj protivnik prvi napao… Ali ovoga puta sam se jednostavno zaletio”, zaključio je Francis.

Ngannou je nanizao u posljednja četiri meča četiri velika nokauta i ne čudi što ga smatraju najopasnijim borcem današnjice, ali ne treba zaboraviti da ga je Stipe već svladao, da je riječ o, prema mnogima, najboljem teškašu u povijesti, te jednom od najinteligentnijih boraca današnjice. Dakle, možda ga i ne bi trebali tako podcjenjivati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, pobjednik iz ovog meča vrlo će vjerojatno ići u kavez s Jonom Jonesom, prema mnogima najboljim MMA borcem današnjice i bivšim prvakom poluteške kategorije.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo