KAKAV PROMAŠAJ / Nevjerojatno: Srbi optužili Dodiga da je ustaša!

Image
Foto: EMPICS Sport/Press Association/PIXSELL

Novinari Kurira su u simbolu na Dodigovim prsima vidjeli slovo U optuživši bez ustezanja hrvatskog tenisača za flert sa zloglasnim režimom.

2.7.2013.
10:13
EMPICS Sport/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

IvanDodig u ponedjeljak se oprostio od Wimbledona, no poraz od Ferrera pao je u drugi plan nakon što je srpski tabloid Kurir optužio hrvatskog tenisača da koketira s ustaštvom.

Srpski novinari su u vječitoj borbi za bolju prodaju svog proizvoda posegnuli za već isprobanim udarcem ispod pojasa - uzburkavanjem niskih strasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što možete vidjeti na fotografijama, Dodig je na travnate terene Wimbledona izašao u majici svog dobavljača sportske opreme Solfirea, s tim što je znak američke kompanije bio ukrašen hrvatskim bojama.

Image

Originalni i 'hrvatski' simbol Solfirea podsjetio je Kurir na slovo U

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinari Kurira su u simbolu na Dodigovim prsima vidjeli slovo U (?!) optuživši bez ustezanja hrvatskog tenisača za flert sa zloglasnim režimom.

Beogradski tabloid nije propustio spomenuti i kako je Dodiga u Londonu bodrio izbornik nogometne reprezentacije IgorŠtimac, "poznat kao veliki obožavatelj pjevača MarkaPerkovićaThompsona, čije pjesme veličaju nacističku NDH i pozivaju na pokolj svega što je srpsko".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo