Play ponuda

VIDEO: / Nakon sudačke 'krađe' pao na pod i ridao

shimmer fallback

Nevjerojatan peh uzeo je Renaudu Lavillenieu životni podvig. Francuski skakač s motkom preskočio je na dvoranskom Europskom prvenstvu fantastičnih 6.

7.3.2013.
8:43
Play ponuda

Francuz je već slavio i onda saznao da ništa od podviga. Jednostavno je puknuo. Bacio se na atletsku stazu, ridao i nevjerici gledao kako je ostao bez drugog najboljeg rezultata svih vremena. Samo je legendarni Sergej Bubka skočio osam centimetara više u dvorani.

Renaud , kojemu bi ovo bio rekordni skok, utješio se novim zlatom. Naknadno gledanje snimke samo mu je dalo pravo da još više bude ljut na suca, jer se vidjelo da rukom nije zadržao letvicu.

Nikome nije bilo jasno o čemu se radi, ali dogodila se situacija koju Lavillenie više neće u životu vidjeti. Letvica je odskočila i nije se vratila na mjesto gdje je stajala, nego na puno uže postolje koji centimetar dalje. Kako je rekao jedan od natjecatelja, šansa da se to dogodi jest 1:500.000.000.

Zbog toga je skok proglašen nevažećim. Nevjerojatan peh i nevjerojatno sučevo 'oko sokolovo' koje je vidjelo taj detalj...

Play ponuda
Play ponuda