BOLJE SE RODITI BEZ SREĆE... / Nevjerojatan peh za Antu Vukušića u debiju

Image
Foto: pescaracalcio.com

Bivši Hajdukov kapetan konačno je zaigrao od prve minute za momčad Pescare, ali njegov debi iz snova pred domaćim navijačima pokvario je čisti nedostatak sreće.

17.9.2012.
12:35
pescaracalcio.com
VOYO logo

Pescara je u trećem kolu Serie A na svom stadionu ugostila Sampdoriju, koja je upisala i treću pobjedu te se može, uz Juventus, Napoli i Lazio, pohvaliti stopostotnim učinkom na startu nove sezone talijanskog prvenstva.

Iako izgleda da su gosti s lakoćom došli do tri boda, susret je vrlo lako mogao otići i na stranu domaćina samo da je njihovo ovoljetno pojačanje iz Hajduka imalo više sreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ante Vukušić je konačno zaigrao od prve minute za momčad Pescare i vrlo brzo je pokazao da trener domaćih nije pogriješio.

Prvo se između dva igrača Sampdorije izborio za loptu, opalio iz prve i silovito uzdrmao gredu, a nešto kasnije je također odlično ušao u prostor, te iskosa s desne strane pucao pored vratnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga gosti su s(p)retno došli do vodećeg gola i s minimalnom prednošću otišli na odmor.

Odmah na početku drugoga dijela Vukušić je pucao s vrha šesnaesterca, a lopta je u velikom luku ponovno završila na - gredi! Tako je, umjesto debija iz snova pred domaćim navijačima, bivši napadač Hajduka nakon utakmice 'proklinjao sreću'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, gosti su sve svoje prilike iskoristili, poveli 2:0, te ubrzo 3:1, da bi Gianluca Caprari u sudačkoj nadoknadi samo uljepšao poraz Pescare (2:3).


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo