grad na nogama / Navijači oduševljeno dočekali riječke junake!

Igrači i stručni stožer sletjeli su u krčku zračnu luku iz Stuttgarta nešto nakon ponoći, a pred oduševljene Riječane stigli su autobusom oko 1.30 sati.

30.8.2013.
8:05
VOYO logo

Nekoliko tisuća oduševljenih Riječana dočekalo je u noći na petak igrače i stručni stožer HNK Rijeke na Trgu 128. brigade HV u središtu Rijeke nakon što je ovaj nogometni klub u Stuttgartu izborio ulazak u Europsku ligu.

Igrači i stručni stožer sletjeli su u krčku zračnu luku iz Stuttgarta nešto nakon ponoći, a pred oduševljene Riječane stigli su autobusom oko 1.30 sati. Riječani su dočekali ekipu navijačkim pjesmama, bengalkama i signalnim raketama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaki igrač je pojedinačno predstavljen te burno pozdravljen pri izlasku na pozornicu a najglasniju podršku okupljenih dobio je trener Matjaž Kek. Predsjednik HNK Rijeke Damir Mišković s pozornice je kazao da je u Stuttgartu pokazano kako se korektno navija te dodao, govoreći o postignutom rezultatu, "Bit će još i bolje".

Rijeka je u četvrtak navečer u posljednjoj utakmici pretkola sa Stuttgartom odigrala 2:2, što joj je, s obzirom na rezultat od 2:1 otprije tjedan dana iz Rijeke, omogućilo ulazak u Europsku ligu. Ovo je jedan od najvećih sportskih uspjeha riječkih klubova i sportaša uopće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo