NEMA ISPRIKE /

Navijači: Nismo na rasnoj osnovi vrijeđali Balotellija

Image

Zviždanje i huk je odgovor zato što je nogometaš izašao posljednji na travnjak. Svi su ga čekali dvije minute, poručuju poklonici Juventusa.

21.4.2009.
17:07
VOYO logo

Zbog navijačkog rasističkog vrijeđanja tamnoputog interovog navijača Marija Balotellija, torinski Juventus će morati jednu domaću utakmicu Serije A, protiv Leccea 3. svibnja, odigrati pred praznim tribinama. Utakmica se igrala prošlu subotu, a završila je neodlučeno 1-1.

Iako se i predsjednik Juventusa javno ispričao, a predsjednik Uefe Michel Platini najavio mogućnost prekidanja budućih utakmica zbog takvih ispada, iz prostorija navijača Juventusa odaslana je poruka kako prilikom te utakmice nisu u niti jednoj sekundi, na rasnoj osnovi, vrijeđali goste iz Milana. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želimo se ispričati niti Balotelliju, niti Interu, jer nikoga nismo vrijeđali na rasnoj osnovi. Naše negodovanje prema Balotelliju je odraz nekorektnosti Balotellija prema svima na toj utakmici", stoji na početku priopćenja u kojem se točno opisuju razlozi:

"Kako to da nismo vrijeđali Vieiru ili Muntarija? Zviždanje i huk je odgovor jer je Balotelli izašao posljednji na travnjak, njega su svi ostali čekali dvije minute. Zašto je 21 nogometaš mogao istrčati zajedno, a njega se čekalo?", pitaju se Juventusovi navijači. Na kraju zaključuju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sissoko je tamnoputi igrač i ponosni smo što nosi Juventusov dres. Nikada nismo, niti ćemo ikada biti protiv takvih nogometaša".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo