je li konačno gotovo? / Nakon dugačke sapunice, Kramarić ipak odabrao Leicester

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Andrej Kramarić će ove zime svlačionicu Rijeke ipak zamijeniti onom Leicester Cityja unatoč tomu što je njihova ranija izdašna ponuda od 10 milijuna eura odbijena.

5.1.2015.
12:04
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Andrej Kramarić sinoć je, kako govore najnovije informacije, dogovorio sve oko prelaska na Otok. 

Neslužbeno doznajemo da će nova adresa vodećeg strijelca 1. HNL biti stadion King Power, onaj Leicester Cityja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, i dalje je nepoznato potpisuje li Kramarić ugovor s posljednjeplasiranom momčadi Premijershipa i time osigurava Rijeci itekako blistavu budućnost s obzirom na visinu odštete koju nude (njihova ponuda iznosi nešto više od 10 milijuna eura), ili će pak prihvatiti onu primamljiviju opciju - postati član 'Bluesa', a zatim odraditi polusezonu ili više na posudbi u engleskom fenjerašu.

Međusobni respekt NK Rijeke i obitelji Kramarić definitivno je na visokoj razini, a opet, veliki problem u samoj prodaje ovog ubojitog strijelca predstavljale su suprotne želje dviju navedenih strana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok Rijeka za najveći transfer u povijesti želi inkasirati što više novca, istovremeno su zahvalni Kramariću na svemu što je pružio klubu i svakako uzimaju njegove želje u obzir. Vrlo vjerojatno se radi o najizglednijoj opciji, a to je ona da Kramarić potpisuje za Chelsea, a zatim odlazi na posudbu u Leicester.

Jedno je sigurno, Kramarića ćemo od početka sljedeće polusezone gledati u dresu Leicestera, a hoće li biti ugovorno vezan za njih ili za Mourinhove 'Bluese', morat ćemo pričekati još neko vrijeme da saznamo, možda samo nekoliko sati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo