ALARM NA UZBUNU / Najgora kriza Real Madrida od 2009. godine

Image
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL

Nakon što je ostao bez bodova u susretima protiv Barcelone (3-4) i Seville (1-2), španjolski nogometni velikan Real Madrid je prvi put nakon 2009. godine izgubio dvije ligaške utakmice zaredom.

27.3.2014.
14:07
nph/NordPhoto/PIXSELL
VOYO logo

I prije pet godina crna serija 'Kraljevskog kluba' je započela nakon poraza od Barcelone na Santiago Bernabeu. Barcelona je tada predvođena Leom Messijem i Thierryjem Henryjem deklasirala 'Los Blancose' 6:2. Potom je uslijedio poraz kod Valencije (0:3), a zatim i porazi od Mallorce (1:3) i Osasune (1:2). Real je na kraju osvojio drugo mjesto sa devet bodova manje od prvaka Barcelone.

Navijači najtrofejnijeg europskog kluba sada strahuju od istog scenarija. Zanimljivo, Real je u 55. minuti nedavnog 'el clasica' golom Cristiana Ronalda poveo protiv Barce 3-2. U tom trenutku Real je imao sedam bodova više od katalonskog kluba i navijači 'Kraljevskog kluba' zasigurno su već slavili naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u idućih 100 minuta Real je primio četiri gola i s prve pozicije pao na treću. Prvo je Leo Messi zabio dva gola donijevši Barci veliku pobjedu, a zatim je Carlos Bacca zabio dva pogotka za Sevilllu u pobjedi 2-1.

Osam kola prije kraja sezone u vodstvu je Atletico Madrid sa 73 boda, Barcelona ima 72, a Real Madrid 70 bodova. U idućem kolu lidera Atletico očekuje teško gostovanje kod Athletic Bilbaoa, Barcelona također ima neugodan ispit protiv gradskog suparnika Espanyola, dok Real dočekuje Rayo Vallecano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo