svečani prijem / Nagrada za broncu: Blanki Vlašić 30.000 kuna od splitsko-dalmatinske županije

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Župan Zlatko Ževrnja je na svečanom prijemu, predajući Blanki ček s tim iznosom, čestitao našoj atletičarki na vrhunskom uspjehu i svemu onom što godinama predstavlja u hrvatskom sportu

26.8.2016.
19:06
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Splitsko-dalmatinska županija u petak je sa 30.000 kuna nagradila atletičarku  Blanku Vlašić osvajačicu brončane medalje u skoku u vis na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

Župan Zlatko Ževrnja je na svečanom prijemu, predajući Blanki ček s tim iznosom, čestitao našoj atletičarki na vrhunskom uspjehu i svemu onom što godinama predstavlja u hrvatskom sportu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blanka Vlašić je zahvalila županu na podršci koju joj pruža Splitsko-dalmatinska županija te rekla kako se nada da će u svojim sljedećim nastupima i dalje ostvarivati izvrsne rezultate.

"I dalje želim skakati i pobjeđivati, a ova brončana medalja samo mi je daljnji poticaj", kazala je Blanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona je istaknula kako sada počinje "drugo poluvrijeme"  njezine karijere te je ponovila kako joj je želja natjecati se  i na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine.

"Još uvijek ima špirita u meni i još se želim baviti poslom kojeg volim", poručila je Blanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splitsko-dalmatinska županija je prije četiri dana darivala 40.000 kuna splitskom jedriličaru Tončiju Stipanoviću za osvojenu srebrnu medalju u klasi Laser na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo