ZASJENILA SVE OSTALE: / Prelijepa tenisačica ostavila bez daha

Image
Foto: Screenshot: You tube

WTA je, već tradicionalno, pred Wimbledon organizirao party u Londonu na kojem su se okupile tenisačice koje će nastupiti na najvećem teniskom turniru na svijetu.

26.6.2015.
12:11
Screenshot: You tube
VOYO logo

Ljepota i glamour zabljesnili su Londonom, koji će narednih dana biti u središtu svjetske sportske javnosti zbog održavanja Wimbledona. Najbolji svjetski tenisači i tenisačice boriti će se za ovu prestižnu titulu koja otvara vrata besmrtnosti, odnosno sportske teniske povijesti.

Uoči Wimbledona, održan je već tradicionalni party za sve tenisačice, a one su se pojavile u zanosnim izdanjima. No, jedna je zvijezda najviše zasjala i zasjenila sve ostale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prelijepa tenisačica plijenila pažnju

Riječ je o Ani Ivanović. Prelijepa srpska tenisačica trenutno je sedma igračica svijeta, a u Wimbledonu će loviti Grand Slam naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ana, inače bolja polovica zvijezde Bayerna Bastiana Schweinsteigera, zablistala je u zanosnoj plavoj haljini, a došla je u društvu spomenute nogometne zvijezde. Zaljubljeni par je konstantno bio u centru pažnje medija.

Još jedna Srpkinja oduševila je svojim izgledom. Jelena Ivanović pojavila se u izazovnoj crnoj haljni, a britanski mediji su bili oduševljeni izgledom i stylingom još jedne ljepotice, ruske tenisačice Marije Šarapove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Ana Ivanović

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo