KREATIVNI SU / Zagrebački niželigaš ne prestaje oduševljavati: Pogledajte na koji način su najavili sljedeću utakmicu

Image

Nisu svi mogli vidjeti kreativnost oko najava uoči utakmica koju klub koristi

23.9.2022.
20:13
VOYO logo

Hrvatski nogomet pun je raznih zanimljivih stvari, a neke se događaju u sjeni budući da nogomet ne igraju samo oni u najvišem rangu. Kad smo već kod prvoligaša za koje možemo tvrditi kako imaju grafike i slične stvari na svojim društvenim mrežama ističu se i oni iz nižih liga s raznim domišljatim idejama oko najava svojih utakmica.

Image
VELIKI RAZGOVOR ZA RTL.hr /

Zovu ga Messi s Prečkog: Igrao je s Halilovićem i Majerom, ima dvije struke i ne odustaje od HNL-a

Image
VELIKI RAZGOVOR ZA RTL.hr /

Zovu ga Messi s Prečkog: Igrao je s Halilovićem i Majerom, ima dvije struke i ne odustaje od HNL-a

Upravo među njima je i Nogometni klub Ravnice koji nakon poraza protiv Ponikvi lovi pozitivan rezultat u gostima kod Gaj Mača. Ravnice su inače klub koji se natječe u četvrtom rangu hrvatskog nogometa, a osim onih zagriženih fanatika koji ovaj sport prate i od onih najnižih razina nisu svi mogli vidjeti kreativnost oko najava uoči utakmica koju klub koristi od kada je laptop "otkazao".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvijek imaju neku ideju

Tako su i ovo kolo objavili najavu utakmice u svom stilu: " Vidim po portalima i na društvenim mrežama da su danas ljudi bili prestrašeni jer je probijen zvučni zid. Isprike svima, to sam bio ja dok sam radio novu najavu. Nadam se da se ne ljutite... U nedjelju, u mamurluk terminu, u 11:00, nakon poraza od Ponikvi koje su iz kvarta Gaj Nice, igramo protiv NK Gaj Mače. Ako bude pobjeda, pada jedna gaj ba uz vesele zvuke gaj di", piše na Instagram stranici kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već par utakmica stavljaju iznimno kreativne najave kako bi pozvali gledatelje na utakmice. Prošli vikend su objavili križaljku u kojoj su vodoravno upisani svi ključni pojmovi. Križaljka je kako kažu bila ukradena za najavu: "Hvala klupskom kafiću na ustupljenoj križaljci iz dnevnih novina. Šalimo se, ukrali smo ju i uništili u svrhu nove najave utakmice. Očekujemo uzbudljivu utakmicu i nema šansi da gledatelji od dosade posegnu za križaljkama, osmosmjerkama, rebusima ili da krenu rješavati sudoku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči gostovanja u Samoboru su čak odlučili platiti kremšnitu kako bi se pripremili za dvoboj uz opis: "Isprike od mene jer mi je čokolada bila pretopla, pa je tekst ispao Sanobor- Ravnke, ali eto u žurbi smo bili, a i ova kremšnita je čekala da bude pojedena. Btw kremšnita 5.95 kuna na akciji i bila je užasna", našalili su se iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo