VRUĆA RIJEČANKA UŽIVA S POZNATIM SARAJLIJOM: / U vezi su devet mjeseci, goruća su tema svih medija u regiji i sad čekaju bebu

Image
Foto: Screenshot: Instagram

Poznati par čeka prinovu

13.5.2021.
8:47
Screenshot: Instagram
VOYO logo

Bivša zvijezda Big BrotheraBarbara Šegetin i najbolji bosanskohercegovački tenisač rodom iz Sarajeva a podrijetlom iz Konjica, Damir Džumhur, posljednjih su dana goruća tema svih naslovnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'99% da će se zvati Luka'

Razlog tomu je što će postati ponosni roditelji. Barbara je trudna i početkom jeseni rodit će sina Luku. Za Exkluziv RTL-a otkrili su sve pojedinosti. Hrvatica je očito ovog puta izdominirala bosanskohercegovačkog tenisača kad je u pitanju ime djeteta...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam njemu rekla 'prepusti to meni', jer mi je želja od šesnaeste godine da se zove Marko. Međutim, sjedili smo na večeri s mojom mamom i ona pita pa jel' vam se sviđa ime Luka, i Damir kaže ljepše mi je Luka nego Marko i mi tu krenemo razmišljati i 99 posto je da će biti Luka", otkriva Barbara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavni par u vezi svega devet mjeseci

Slavni par u vezi je svega devet mjeseci, upoznali su se u Beogradu preko zajedničkih prijatelja, no vijest o dolasku sina nije ih iznenadila. Na pragu petog mjeseca trudnoće, 32-ogodišnja Riječanka osjeća se odlično. Mučnine su postale prošlost, pa sada i nema nekih trudničkih želja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Par je početkom godine bio u Kataru i Australiji gdje je Damir imao turnir, no zbog trudnoće Riječanka će nadolazeće propustiti. Pa gdje će se roditi Luka? Taj odgovor dao je Damir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ona ima hrvatsku putovnicu, ja isto, no imam bosansko državljanstvo, ali smo trenutno u Beogradu, tako da vjerojatno Beograd." Ipak, život s koferima zna biti itekako naporan, a Barbara sada najbolje zna da nije nimalo lako biti žena sportaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjenčanje stavljeno na čekanje

No i zbog trenutnog stanja i vjenčanje je stavljeno na čekanje. A kada do toga dođe, ne sumnjamo da će biti - kao iz bajke! Jedno je sigurno - Barbara i Damir trenutno žive svoje najsretnije dane!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što su još sve otkrili pred RTL kamerama, pogledajte u prilogu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo