SEKSI AGENTICA SRUŠILA INTERNET: / Icardijeva supruga pokazala savršenu guzu i rasplamsala maštu fanova

Image
Foto: Screenshopt/Instragram

Popularna Wanda pozirala je u sklopu nove kampanje.

20.11.2018.
9:10
Screenshopt/Instragram
VOYO logo

Supruga kapetana Intera Wanda Icardi, novim je setom seksi fotografija opet rasplamsala maštu mnogobrojnih poklonika. Već je od ranije poznato da supruga i agentica Maura Icarcija voli provocirati na društvenim mrežama, no sada je nadmašila samu sebe.

Wanda je, inače, postala poznata kada je upala u skandal jer se spetljala s Icardijem dok je bila u braku s njegovim suigračem Maxijem Lopezom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dan prije nego što sam krenuo na turneju s klubom, stigla mi je poruka od Wande. Bio sam iznenađen jer sam se obično čuo s Maxijem, a ne s njom. Pitala me bih li joj mogao kupiti neke stvari u Americi, jer ih tada nije bilo u Italiji. Zbog svega toga sam se zamislio i pitao se je li Wanda stvarno htjela te stvari ili joj je to samo bio izgovor da stupi u kontakt sa mnom”, napisao je Mauro u svojoj autobiografiji gdje je otkrio kako je suigraču preoteo suprugu.

Kraj braka

“Dugo smo se dopisivali, a onda smo počeli malo slobodnije govoriti o nama. Jednom je napisala da ona i Maxi idu na krstarenje i pitala želim li poći s njima. Naravno da sam želio. Dok sam bio na drugom katu jahte i slušao glazbu, Wanda se pojavila niotkuda i sjela iza mene bez srama. U tom trenutku je njezin brak završavao”, opisao je nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihova afera značila je kraj Wandinog braka u kojem je s Maxijem dobila trojicu sinova, ali i kraj prijateljstva između Lopeza i Icardija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo