VIDEO, INCIDENT NA SUĐENJU LIJEČNIKU PEDOFILU: / Shrvani otac tražio pet minuta nasamo s 'demonom' pa krenuo u fizički obračun

Image
Foto: Screenshot

"Zamolio bih vas, kao dio saslušanja, da mi dopustite pet minuta u zaključanoj sobi s tim demonom", molio je Margraves sutkinju

2.2.2018.
16:58
Screenshot
VOYO logo

Larry Nassar (54) bio je dio liječničkog tima gimnastičke reprezentacije SAD od 1986. , a u razdoblju od 1998. do 2015. godine silovao je i zlostavljao čak 169 djevojaka do 15 godina starosti. Osuđen je na 60 godina zatvora zbog zbog posjedovanja materijala s pedofilskim sadržajem, a u odvojenom je slučaju zbog zlostavljanja američkih gimnastičarki dobio kaznu zatvora od 175 godina.

Na novom suđenju ovom pedofilu došlo je do incidenta. Otac jedne od silovanih djevojaka, Randall Margraves, imao je neobičan zahtjevan za sutkinju Janice Cunningham:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zamolio bih vas, kao dio saslušanja, da mi dopustite pet minuta u zaključanoj sobi s tim demonom. Hoćete li mi dati barem i minutu? ", molio je Margraves. Naravno, sutkinja nije mogla dopustiti takvo nešto nakon čega je shrvani otac nasrnuo na Nassara:

"Pa, morat ću to sam učiniti onda", rekao je Margraves i krenuo u fizički obračun, ali zaštitari su ga ubrzo svladali i ispratili iz sudnice sa lisičinama na rukama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo