VELIKA TRAGEDIJA U SUSJEDSTVU: / Višestruka prvakinja i reprezentativka u plivanju poginula u prometnoj nesreći

Image
Foto: Plivački klub Leotar Trebinje

Mlada plivačica Ana Čučković (18) iz Trebinja poginula je u ponedjeljak u prometnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Trebinje - Herceg Novi, u mjestu Gornje Čičevo.

1.6.2016.
16:00
Plivački klub Leotar Trebinje
VOYO logo

U prometnoj nesreći sudjelovala su dva vozila - Peugeot i Golf 2. U Peugeotu se, osim stradale djevojke, nalazilo još četvero maturanata, od kojih je dvoje lakše povrijeđeno, javlja RTRS. Ana Čučković bila je reprezentativka BiH u plivanju, višestruka prvakinja BiH i Republike Srpske, te državna juniorska rekorderka na 100 metara prsno.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je telegram sućuti Zoranu Čučkoviću, ocu Ane, istaknuvši da je iznenadan i prerani odlazak mladog života velika tragedija i nenadoknadiv gubitak za obitelj, prijatelje, ali i za cijelo društvo, piše RTRS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ana je bila ponos našeg grada'

Mlada sportašica bila je članica Plivačkog kluba Leotar, a komemoracija povodom ove velike tragedije održana je danas u Trebinju.

"Ana je bila ponos našeg grada. Mamila je naše aplauze od ranog djetinjstva. Ne znam da li je ona čula aplauze i riječi podrške dok je skakala u bazen, ali smo uvijek nastojali da joj dodamo malo snage, jer joj volje, talenta i sportskih motiva nije nedostajalo", kazao je gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostaje samo da se pomirimo sa nepomirljivim da sudbina i slučaj ne znaju ni za ljudski red, niti za božiju pravdu, da oni donose i odnose po samo njima znanoj volji i zakonima", izjavio je Vučurević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo