NEVJEROJATNO ČEMU SMO SVJEDOČILI! / Boysi ostavili u čudu San Siro; Procurila luda priča nadmudrivanja talijanske policije

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Nakon tučnjave s Atalantinim navijačima Boysi su na stadionu San Siro priredili malu navijačku školu. Oko 5000 zagrebačkih navijača nadglasalo je više od 20 000 domaćih drukera

26.11.2019.
22:49
Profimedia
VOYO logo


GOTOVA JE UTAKMICA: "Igrači odlaze, uprave prolaze, u dobru i u zlu, sjever je uvijek tu", završna je poruka Boysa svojim hrabrim ljubimcima. Igrači Nenada Bjelice zapljeskali su svojim navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

85' - Navijaju i dalje Boysi, kao da vodi Dinamo. Ali, sad se bude iz zimskog sna i Talijani. Dugo im je trebalo, čitavu utakmicu.

Image
Image

83' - Index javlja kako su od navijača Dinama na Meazzi doznali da su neki od njih prešli talijansku granicu iako nisu imali ulaznice za utakmicu, zbog čega je policija navijačima Dinama branila ulazak u državu. Ali oni su usprkos tome uspjeli ući u Italiju, doći u Milano i dočepati se tribina San Sira. Navijačka snalažljivost ne poznaje zapreke i zabrane. Ovima su doskočili tako što su oni koji su bili bez ulaznica, njih kupili od navijača koji nisu mogli doći i tako su svi dinamovci koji su bez ulaznica prošli talijansku granicu, uspjeli ući na stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

76' - Boysi su ranije zapalili i baklje, ali niti jedna nije letjela u teren. Skandirali sui: "Mi smo purgeri, najjači smo najjači". Navijači Dinama ljubav klubu izjavljuju goli do pasa.

Image
Image

55' - "Dinamo, Dinamo, znaj da mi te volimo, mi smo uz tebe, znaj da nema predaje", ori se s tribina. Nevjerojatno, uistinu nevjerojatno. Boysi su na tribinama, na San Siru, pravi 12. igrač svoje momčadi. Nadamo se kako će dinamovci adekvatno odgovoriti na travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

47' - Gomez je majstorski zabio za 2:0 i tad su tribine, onaj talijanski dio, eksplodirale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

46' - Drugo poluvrijeme je otvoreno skandiranjem "Dinamo Zagreb, Dinamo Zagreb".

37' - "Dinamo Zagreb ale, ale, ale", ori se s tribina. Ne prestaje pjesma zagrebačkih ultrasa. Nema predaje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

29' - Boysi su nakon pogotka počeli još jače navijati.

10' - S tribina je počela Dinamova himna "Dinamo ja volim": "I u nebo s njim, i u pakao", poručuju Boysi popularnom pjesmom, klutnom među navijačkom populacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
BJELICA U OGROMNIM PROBLEMIMA: /

Strahovali smo od ovog, ali sad moramo pronaći rješenje

3' - Za sad Boysi dominiraju na tribinama, iako stvari na travnjaku i nisu baš počele dobro. Atalanta ima inicijativu, krila su im moćna u ovoj utakmici. Ali, Boysima to ne smeta, to ih nije bacilo u bed, nego su još jače zapeli u navijanju: Volim Dinamo, volim Dinamo, volim ga jako". Talijani se ne čuju. To kao da je dodatno ušutkalo Talijane, koji niti sami valjda ne vjeruju jer se ovdje - ne čuju!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1' - Na početku susreta Boysi počinju pjevati "Volim Dinamo, volim Dinamo, volim ga jako". Grmi s tribina, Talijani su na trenutak glasni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1' - Prilikom izlaska igrača na travnjak, tribinama se zaorilo "Dinamo, Dinamo". Na stadionu je i 25 domaćih navijača. Stadion je poluprazan, ali odzvanja "Dinamo Zagreb".


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bad Blue Boysi su se pred ulazak na stadion potukli s Atalantinim navijačima. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tijekom dana različite su informacije pristizale iz Milana u hrvatsjke medije o brojci Boysa u Milanu. Pretpostavlja se da Dinamo ima podršku do 5000 navijača. Tako je ovo jedno od najmasovnijih gostovanja Boysa u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo