UHIĆENA ZVIJEZDA ŠPANJOLSKOG VELIKANA: / Poput gangsterskog filma - optužen da je oteo, prebio i opljačkao čovjeka

Image
Foto: AFP

Semedo je u Villarreal stigao prošlog ljeta iz Sportinga za 14 milijuna eura, a za Žutu podmornicu je skupio svega četiri nastupa zbog čestih problema s ozljedama

20.2.2018.
12:27
AFP
VOYO logo

Obrambeni igrač Villareala Ruben Semedo uhićen je u utorak ujutro pod optužbom za otmicu, prebijanje i pljačku. Semedo je već punio novinske stupce nakon što je u jednom noćnom klubu u Valenciji pucao iz pištolja, a u drugom je incidentu nakon sukoba razbio bocu o glavu jednog gosta kluba.

Bilo je i pucnjave

Ovaj put je otišao korak dalje - 12. veljače policiji ga je prijavio čovjek koji je tvrdio kako ga je Semedo uz pomoć prijatelja oteo uz prijetnje pištolje. Zatim su ga zarobili u Semedovoj kući, pucali kako bi ga uplašili, a na koncu su uzeli i njegov ključ kako bi ga opljačkali. Navodno je riječ o čovjeku s kojim su se sukobili prije nekoliko mjeseci u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada su ga pustili, otišao je odmah na policiju i prijavio cijeli slučaj, a bio je pun modrica i imao je naotekle gležnjeve, prenosi Marca. Izgleda da ovaj 23-godišnjak ima velikih problema s ponašanjem i treba vidjeti kako će njegov klub na sve ovo reagirati.

Semedo je u Villarreal stigao prošlog ljeta iz Sportinga za 14 milijuna eura, a za Žutu podmornicu je skupio svega četiri nastupa zbog čestih problema s ozljedama. Bio je standardni član mladih selekcija Portugala, a debitirao je i za A reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo