STRAVA I UŽAS: / Ubojstvo perspektivnog boksača šokiralo Ameriku

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Šokantna priča dolazi nam iz Amerike. Ljubomorni američki boksač Darrell Telisme (24) navodno je ubio dugogodišnjeg rivala jer je konstantno gubio mečeve od njega.

3.12.2015.
13:17
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Telisme je uhićen pod sumnjom da je u Palmes Beachu pucao iz pištolja u Stana Stanisclassea i na koncu ga i ubio. Ubojstvo se dogodilo nakon jedne zabave, a Telisme je bio toliko pijan i očito isfrustriran da je odlučio uzeti "pravdu" u svoje ruke i ubiti svog rivala.

Kao motiv ubojstva spominje se činjenica da je Darrell u posljednje četiri godine često boksao sa Stanisclasseom i da je uvijek izvlačio deblji kraj, dok je njegov protivnik uspio dogurati do kvalifikacija Olimpijske igre u Riju 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Narušeni odnosi

Da su odnosi između njih bili jako narušeni svjedoči i podatak da je Stanisclass kupio vatreno oružje nakon što mu je Telisme prijetio, ali mu to na kraju nije pomoglo. Darrell Telisme je još od prije poznat po incidentima. 2012. godine uhapšen je nakon što je fizički napao prometnog policajca kad ga je ovaj zaustavio u autu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je na najbrutalniji način završila jedna obečavajuća boksačka priča sportaša koji je 2012. godine osvojio i državni turnir "Zlatna rukavica". Telisme, s druge strane, nije bio niti blizu Stainclasseu i zbog toga je bio jako frustriran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo