BIZARNO / VIDEO Potukli se ukrajinski i ruski nogometaši u Turskoj: 'Tjerali su nas da pjevamo njihovu himnu'

Image
Foto: Screenshot twitter

'Službeno izjavljujemo da nismo bili inicijatori. Naši igrači su djelovali kao ekipa, stali su u obranu svog suigrača koji je bio napadnut', tvrde iz ruskog kluba

14.2.2023.
20:00
Screenshot twitter
VOYO logo

Nogometaši ukrajinskog Minaja i ruskog Shinnika iz Jaroslavlja potukli su se u hotelu u turskoj Antaliji, a tu informaciju je potvrdio i klub iz Ukrajine na svojim službenim stranicama.

'Jučer, 13. veljače, u hotelu Royal Sigunas u Turskoj dogodila se tučnjava u kojoj su sudjelovali predstavnici FK Minaj i jaroslavskog Shinnika. Uzrok okršaja je sramotno ponašanje ruskih nogometaša prema djelatnicima hotela i provokacije prema našim članovima', stoji na službenim stranicama Minaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz ukrajinskog kluba tvrde da je uvjet njihovog rezerviranja spomenutog hotela bilo odsustvo ruskih ekipa te su apelirali da premjeste rusku momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Shinnika tvrde kako su ih Ukrajinci tjerali da pjevaju ukrajinsku himnu te poručuju kako nisu krivi za incident.

'Službeno izjavljujemo da nismo bili inicijatori. Naši igrači su djelovali kao ekipa, stali su u obranu svog suigrača koji je bio napadnut. Prema rezultatima liječničkih pregleda, on nije teže ozlijeđen. Trenutno smo na sigurnom, a otići ćemo i u drugi hotel kako bi se izbjegli novi sukobi', navode iz ruskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdnju da su igrači Minaja ruske nogometaše tjerali da pjevaju njihovu himnu, Ukrajinci su nazvali 'maslom' ruskih propagandnih medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, FC Minaj je trenutno 13. momčad elitnog ranga ukrajinskog nogometa, a Shinnik drži devetu poziciju u drugom ruskom nogometnom rangu.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo