'PRVI PUT JE STAO UZ NOVAKA I TO ZBOG KONSTRAKTE' / U Srbiji je zbog stava o Đokoviću neprijatelj broja 1, a sada je oduševio naše susjede

Image
Foto: Twitter

Srpska predstavnica Konstrakta Eurospng je okončala na visokom petom mjestu

15.5.2022.
14:52
Twitter
VOYO logo

Ukrajinski Kaluš orkestar pobijedio je na Euroviziji s pjesmom "Stefania" na valu masovne podrške javnosti. Otpjevana na ukrajinskom, pjesma je kombinacija rapa i tradicionalnog folka i posvećena je pjevačevoj majci.

Ukrajina je bila tek četvrta nakon glasanja nacionalnih stručnih žirija, ali je osvojila uvjerljivo najviše glasova publike što joj je u konačnici donijelo pobjedu s ukupno 631 bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugo mjesto u finalu Eurosonga pripalo je Velikoj Britaniji, treće Španjolskoj, a četvrto Švedskoj, dok je srpska predstavnica Konstrakta završila na visokom petom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plasman Srbije posebno je razočaraj vjerojatno najvećeg kritičara Novaka Đokovića, američkog novinara Bena Rothenberg. Stoga je jasno da je njegova poruka na Twitteru glasno odjeknula tamošnjim medijima.

Za ilustraciju, Alo.rs navodi kako je 'jedan od najvećih mrzitelja Novaka Đokovića američki teniski novinar Ben Rothenberg, veliki fan Ane Đurić Konstrakte. Rothenberg je bio bijesan na žiri smatrajući da je predstavnica Srbije morala dobiti veći broj bodova. Da se on pita Konstrakta bi dobila 12 bodova", navodi Alo, a onda citira spomenutog novinara.

"Da ja večeras glasam dao bih bodove Poljskoj i Srbiji. Trenutno su broj 1 i u tenisu i na Euroviziji"; krenuo je i nastavio.

"I evo ljubavi za Srbiju! Žiri bi trebalo izbaciti s natjecanja", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Amerikanac je otkrio i kako bi on glasovao na Euroviziji: Srbiji bi dao 12 bodova, Poljskoj 10, Švedskoj 8... Također, zanimljivo je da su Đoković i Rothenberg su javno pružili podršku srpskoj pjevačici.

Đoković je pred finalni nastup objavio na društvenim mrežama post u kojem je pozvao svoje fanove da glasaju za Konstraktu, a ubrzo nakon toga Rothenberg je podijelio njegovu objavu uz komentar: "Oko ovoga smo već suglasni ".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je to Kurir popratio naslovom: 'Novakon najveći hejter zbog Srbije zapalio Twitter - prvi put je stao uz Novaka i to zbog Konstrakte! Amerikanac želi potjerati žiri'.

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo